6 tone de mâncare expirată din 2020 la un operator economic din Costinești

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

6 tone de mâncare expirată din 2020 la un operator economic din Costinești

Eveniment 07 August 2022 / 12:30 765 accesări

Un control al Protecției Consumatorilor a scos la iveală condiții insalubre la un oprator economic din Costinești. Aceștia au găsit, pe lângă mizerie, și produse expirate.

IPJ Constanţa a anunţat că sâmbătă, 6 august, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, cu sprijinul reprezentanţilor Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa şi ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa au pus în aplicare un mandat de percheziţie, în cadrul unui dosar penal care vizează comiterea mai multor infracţiuni la Codul Muncii (Legea 53/2003), precum şi săvârşirea infracţiunii de comercializare de produse alimentare alterate.

În urma descinderii la o societate comercială din staţiunea Costineşti, au fost identificate şase camere de congelare, în interiorul acestora fiind descoperite peste şase tone de alimente (peşte şi carne), de diverse categorii şi sortimente, al căror termen de valabilitate era expirat, pentru unele produse încă din anul 2020.

Cantitatea de carne a fost indisponibilizată, în vederea distrugerii. Totodată, au fost identificate mai multe înscrisuri utile cauzei, acestea fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

După control, au fost depistate şi conduse la sediu, pentru audieri, 43 de persoane.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.3007 secunde