60 de zile sub control judiciar după ce a fost oprit în trafic cu focuri de armă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
60 de zile sub control judiciar după ce a fost oprit în trafic cu focuri de armă
Eveniment 04 Aprilie 2017 / 13:33 383 accesări 0 comentarii

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, Ș.I., domiciliat în Constanța, al cărui nume complet nu a fost dat publicității de poliție (în condițiile în care legislația în vigoare îi protejează acestuia dreptul la imagine), a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce pe 1 aprilie, în jurul orei 3.00, polițiștii au fost nevoiți să îl urmărească pe străzi și să tragă 12 focuri de armă pentru a-l trage pe dreapta. Incidentele s-au derulat pe drumul național 2A, pe raza localității constănțene Pantelimon.

Prezentat magistraților de la Judecătoria Constanța pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis a unui vehicul pe drumurile publice și conducere a unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, bărbatul s-a ales cu restricții ale libertății de mișcare pentru două luni. Amintim că polițiștii au pornit în urmărirea mașinii cu numere provizorii conduse de Ș.I. pentru că șoferul a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale oamenilor legii. Ca o circumstanță agravantă în dosar, polițiștii au menționat că teribilistul inconștient a angrenat în această "aventură" cu împușcături care se putea sfârși tragic șase copii - patru băieți și două fete -, care s-au aflat în autovehicul pe parcursul urmăririi.

Citește și:

Urmărire ca în filme la Constanța! Focuri de armă, pentru oprirea unui șofer beat!

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2046 secunde