7 motive pentru a alerga dimineața

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

7 motive pentru a alerga dimineața

Lifestyle 03 Iunie 2021 / 12:06 1908 accesări

Există un moment mai bun decât altele pentru a alerga? În afară de cel mai evident răspuns de „da, ori de câte ori poți”, există mai multe lucruri de luat în considerare.

Dacă alergarea de dimineață este unul dintre obiectivele dvs., aflați cum să faceți schimbarea ... sau, mai important, dacă trebuie să treci cu adevărat la alergarea de dimineață.

Există multe motive pentru a nu vă încălța perechea preferată de adidași Adidas de damă și a face un antrenament dimineața. Toate sunt în întregime valabile, dovedind că, dacă nu suportați antrenamentele de dimineață, atunci nu trebuie să vă simțiți forțați să le faceți doar pentru că pare a fi standardul pentru mulți alergători.

Totuși, dacă sunteți în căutare de sfaturi pentru a alerga constant, pentru a pierde în greutate sau pentru a atinge un nou record personal, vă încurajăm să vizați un antrenament de dimineață.

Se dovedește că beneficiile unei rutine de antrenament de dimineață ar putea face mai mult sens decât ne așteptam. Să aruncăm o privire asupra câtorva dintre ele.

Beneficiile alergatului de dimineață

Următoarele sunt câteva dintre cele mai mari beneficii ale implementării unui antrenament zilnic de dimineața. Dacă ați încercat să vă convingeți singuri pentru a face schimbarea, uneori vă ajută să vă gândiți la recompensele care vă așteaptă după alergarea de dimineață.

Ori de câte ori vrem să facem o schimbare, trebuie să intrăm în subconștientul nostru. A spune pur și simplu că „așa trebuie” este o modalitate îngrozitoare de a vă pregăti corpul și creierul pentru acea alarmă de la 5 AM. În schimb, gândiți-vă la unul dintre aceste beneficii pe care le puteți obține atunci când sună alarma, pentru a vă ajuta să vă ridicați din pat.

Booster pentru creier

Studiile au arătat că exercițiile fizice pot crește acuitatea mentală până la 10 ore după antrenament! Cel mai bine este să folosiți acest lucru cu un antrenament dimineața, mai degrabă decât să pierdeți tot acel accent suplimentar asupra orelor în care dormiți.

Controlul apetitului

Alergătorii de dimineață raportează adesea că se simt mai puțin flămânzi pe tot parcursul zilei. Alergătorii de maraton pentru nu ar fi în totalitate de acord și ar spune că le este foame 24/7.

Cu toate acestea, studiile au încercat să disece cauza acestei reduceri a poftei de mâncare și au găsit două răspunsuri: este un rezultat direct al antrenamentului în sine sau este o schimbare mentală de la a începe ziua într-un mod sănătos și a dori să continui să vă simțiți bine.

Calitatea somnului

Se pare că antrenamentul de dimineață de astăzi vă poate ajuta să dormiți mai bine în această seară, ajutându-vă să vă reglați mai bine hormonii pe tot parcursul zilei. Adrenalina va fi cea mai mare dimineața și va scădea în mod natural pe tot parcursul zilei, mai degrabă decât să fie „aprinsă” târziu în timpul zilei de un antrenament de seară.

Tăcere dulce

Se pare că acum ne-am activat din momentul în care apăsăm butonul de Snooze prima dată până când adormim din nou seara. Cu atât de multe liste de taskuri atât pentru noi, cât și pentru familiile noastre și pentru slujbele noastre, este ca o petrecere non-stop de voci în capul nostru, toată ziua.

O dimineață vă oferă un pic de liniște și singurătate pentru a vă pregăti mental pentru zi. Poate deveni modul dvs. preferat de a încetini, în timp ce, desigur, accelerați.

Coerență

Cei care fac exerciții fizice de dimineață au tendința de a fi mai consecvenți pe termen lung cu rutina lor. Și știm cu toții că consecvența este extrem de importantă, atunci când vine vorba de rezultate. Acest lucru se întâmplă probabil pentru că, pe măsură ce ziua progresează, viața se încetinește sau ne simțim prea epuizați după stresul unei zile de lucru complet pentru a ajunge la sală.

Antrenamente mai bune

Antrenarea la aceeași oră în fiecare zi indică de fapt corpului dvs. să se pregătească în avans pentru exerciții. Da, corpul dvs. va începe să se pregătească chiar și în timp ce dormiți! Acesta trebuie să fie cel mai bun mod de a arde calorii în plus. Mușchii implicați în antrenament vor începe, de fapt, să se trezească în timp ce dormiți, ceea ce face mai ușor să vă ridicați din pat și previne rănirea, acționând ca un fel de încălzire.

Corpurile noastre se adaptează rapid noilor rutine și veți începe să deveniți somnoroși și energizați automat la momentul potrivit al zilei, dacă urmați un program consistent. Aceasta înseamnă să vă culcați și să vă treziți în același timp în fiecare zi, indiferent dacă ați planificat un antrenament mai scurt sau mai lung. Da, asta include weekend-urile!

Depresie redusă

Potrivit specialiștilor, endorfinele generate în timpul unui antrenament ar putea fi una dintre cele mai bune modalități de a preveni depresia și de a face față stresului vieții. Endorfinele declanșează, de asemenea, un sentiment pozitiv în corp, similar cu cel al morfinei. Cercetările au arătat că exercițiile fizice sunt un tratament eficient, dar adesea subutilizat pentru depresia ușoară până la moderată.



12
Pagina a fost generata in 0.2193 secunde