70.000 de tineri au animat Liberty Parade

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Furnicar al distracției între Venus și Saturn

70.000 de tineri au animat Liberty Parade

Monden 27 Iulie 2015 / 00:00 733 accesări

Ultimul weekend al lunii „Cuptor” a fost cu adevărat incendiar pe litoral. Petrecerile s-au ținut lanț prin stațiuni, însă polul distracției a fost Liberty Parade Arena dintre Venus și Saturn. Zeci de mii de tineri au participat, sâmbătă noapte, la „Liberty Parade 2015: Transformarea”, cel mai mare spectacol de muzică electronică şi dance din România.

DISTRACȚIE ÎN MIȘCARE Caravana camioanelor cu DJ-ii care au mixat live a pornit, ca în fiecare an, din staţiunea Olimp, sâmbătă după-amiază, şi a străbătut traseul Olimp - Neptun - Jupiter - Cap Aurora - Venus - Saturn, având ca punct terminus „Black Sea Arena”, situată pe plaja dintre Venus şi Saturn. Mii de persoane de toate vârstele au însoţit cele patru camioane din caravană pe drumul de la Olimp şi până la scenă.

NONCONFORMISM Zecile de mii de fani ai muzicii electronice, mulţi dintre ei îmbrăcaţi nonconformist, cu frizuri şi machiaje stridente, au avut parte de un maraton de peste 12 ore de muzică şi dans. De departe, cele mai întâlnite accesorii au fost măștile „Vendetta”, inspirate din filmul american de acțiune „V for Vendetta”. 18 dintre dintre cei mai cunoscuţi DJ-i autohtoni au realizat mixuri spectaculoase între muzica electronică şi cea live. Capul de afiş a fost DJ-ul sloven UMEK, iar DJ-ii din line-up au fost Emil Lassaria, Cristi Stanciu, DJ Andi, Liviu Hodor, Raoul Russu şi Vika Jigulina.

PÂNĂ DIMINEAȚĂ Distracţia a continuat până la răsăritul soarelui, iar, potrivit organizatorilor, la cea de-a 15-a ediţie a Liberty Parade au participat aproape 70.000 de tineri. Intrarea a fost liberă, însă accesul a fost permis numai tinerilor peste 18 ani. Pentru a nu avea parte de incidente neplăcute, evenimentul a fost supravegheat de sute de jandarmi, iar o autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa, cu echipaj complet, s-a aflat în dispozitiv, gata să intervină dacă situaţia ar fi impus-o.

Taguri articol


12