8 persoane, decedate într-un centru de îngrijire din Florida rămas fără curent

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Din cauza uraganului Irma 8 persoane, decedate într-un centru de îngrijire din Florida rămas fără curent
Externe 14 Septembrie 2017 / 11:14 209 accesări 0 comentarii

Opt persoane au murit și alte 115 au trebuit să fie evacuate miercuri dintr-un centru de îngrijire pentru persoane de vârsta a treia din Hollywood, într-un caz relaționat cu lipsa energiei electrice în urma trecerii uraganului Irma, transmite EFE. Alți 80 de oameni au fost evacuați câteva ore mai târziu dintr-un alt cămin de bătrâni, din North Miami Beach, confruntat cu aceleași probleme privind lipsa curentului electric, și implicit a aerului condiționat, în condițiile unor temperaturi ce trec de 32 grade Celsius. Poliția a deschis o investigație penală a cazului soldat cu moartea celor opt persoane în vârstă, care s-a produs probabil, notează EFE, prin inhalarea de monoxid de carbon emis de un generator de curent sau ca urmare a căldurii înregistrate după întreruperea furnizării de energie electrică, consecință a uraganului Irma ce s-a manifestat la finalul săptămânii trecute.

Șeful poliției din Hollywood, Tomas Sanchez, a spus că, dincolo de ancheta penală asupra celor petrecute, este revizuită și situația din alte 42 de centre de îngrijire pentru persoane de vârsta a treia din oraș, pentru a verifica starea pacienților.

Cifra provizorie a celor decedați ca urmare a trecerii uraganului Irma ajunge la 30 în Statele Unite (Florida, Georgia și Carolina de Sud).

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3037 secunde