8 terase din 10 controlate pe litoral, închise de Protecția Consumatorului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
8 terase din 10 controlate pe litoral, închise de Protecția Consumatorului
Social, Turism 25 Iunie 2019 / 18:05 2510 accesări 0 comentarii

Protecţia Consumatorului a găsit nereguli grave pe plajele şi falezele din Eforie Nord şi Sud. În localurile care vând alimentele din categoria fast-food, inspectorii au găsit cratiţe ţinute pe jos, chiuvete înfundate şi murdare, dar şi gogoşi vândute de „un băiat care trece pe aici”.

Horia Constantinescu, comisar-şef CJPC Constanţa, a declarat că verificările au vizat în principal zonele de faleză din Eforie Nord şi Sud cu impact major asupra consumatorilor, atât ca plajă, cât şi ca alimentaţie publică.

Activitatea mai multor locaţii de alimentaţie publică a fost oprită ca prestare de servicii pentru deficienţe majore, care pun în pericol sănătatea oamenilor.

„Din 10 locaţii de alimentaţie publică, 8 au fost oprite. Pentru plajă a fost luată măsura remedierii deficienţelor chiar în cadrul acţiunii de control, iar pentru cei pentru care nu am putut face documente, am lăsat invitaţii la comisariat”, a spus Horia Constantinescu.

În imaginile date publicităţii de CJPC Constanţa apar cratiţe pline cu mâncare, ţinute pe jos, chiuvete înfundate şi murdare şi mizerie generală.

Într-unul dintre locurile în care se vindeau gogoşi, vânzătorul nu a putut preciza de unde se aprovizinonează, explicând că le ia „de la un băiat de aici, care trece pe aici”.

Horia Constantinescu a spus că instituţia pe care o conduce a propus Autorităţii Naţionale a Protecţiei Consumatorului introducerea „cazierului contravenţional”, care constată abaterile repetate ale aceluiaşi operator.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1574 secunde