80% din managementul spitalelor nu corespunde

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru 80% din managementul spitalelor nu corespunde
Sănătate 09 Septembrie 2020 / 09:13 280 accesări 0 comentarii

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru a declaratla o dezbatere pe teme din domeniul sănătăţii că speră să poată prezenta în opt-zece luni o lege a reformei în sănătate, relatează Agerpres:

Repetam de multe ori în primele luni de pandemie că 80% din managementele spitalelor nu corespund, menţin aceeaşi opinie şi o adaptez şi Bucureştiului. Cred că o patologie, o pandemie, un moment destul de greu, medical vorbind, dar trebuie să ne schimbe şi o optică.
Speranţa este ca în opt-zece luni să putem prezenta Parlamentului o lege a reformei în sănătate. Aţi putut vedea că orice lege am încercat să o trimitem în Parlament a ieşit pe cealaltă parte complet modificată şi contestată tot de cei care au modificat-o

Nelu Tătaru a mai spus că ar trebui să crească atenţia asupra medicinei de familie șică a observat o "demotivare" a Direcţiilor de sănătate publică.

Trecând de la spitale, am putem vedea şi DSP-uri care ţin de Ministerul Sănătăţii, o demotivare şi o scădere a atribuţiilor, ajungând ca un DSP să fie cel care dă un aviz sau face un control tematic. (...) Păstrarea unei coordonări la nivelul Ministerului Sănătății asupra unităţilor medicale rămâne esenţial.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.135 secunde