83 de sancțiuni ale polițiștilor locali constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

83 de sancțiuni ale polițiștilor locali constănțeni

Administrație 08 Iunie 2021 / 16:23 478 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Polițiștii locali constănțeni desfășoară permanent acțiuni de verificare a respectării măsurilor pentru îmbunătățirea activităților de gospodărire și înfrumusețare a localității, a măsurilor de protecție individuală, a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și a circulației pe drumurile publice. Zilele trecute a fost vizată zona centrală a orașului.

Cu această ocazie au fost legitimate 115 persoane, fiind aplicate 83 de sancțiuni contravenționale în cuantum total de 19.230 lei, pentru încălcarea prevederilor mai multor acte normative aflate în competența polițiștilor locali. Cele mai multe abateri au vizat consumul de alcool sau fumatul în spațiul public, aruncarea de ambalaje și alte deșeuri la întâmplare sau apelarea la mila publicului.

În același timp, polițiștii locali au sancționat și persoanele surprinse că circulau în mijloacele de transport în comun fără a avea bilet, dar și șoferii care au staționat în locuri nepermise sau care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități fără a avea acest drept.

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuarea orice fapte care contravin legislației în vigoare la numărul de telefon 0241.484.205- Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2077 secunde