90 de jandarmi constănţeni vor asigura ordinea publică de Revelion, în Piața Ovidiu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

90 de jandarmi constănţeni vor asigura ordinea publică de Revelion, în Piața Ovidiu

Eveniment 30 Decembrie 2018 / 13:17 534 accesări

Aproximativ 90 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanţa în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanţa, vor asigura ordinea şi siguranţa publică în Piaţa Ovidiu din Constanţa, pe timpul spectacolului „Revelion 2019”, organizat de Primăria Constanţa. La acest spectacol se estimează participarea a peste 12.000 de constănţeni.

Pentru realizarea accesului în condiţii de siguranţă a tuturor participanţilor, traficul auto în zona peninsulară va fi restricţionat de la ora 18.00 până la ora 02.00, astfel:

- intersecția străzii Vasile Canarache cu strada Petru Rareș;

- intersecția străzii Marcus Aurelius cu strada Sulmona;

- intersecția bulevardului Tomis cu strada Traian (zona „Lupoaică”);

- intersecția străzii Traian cu strada Port (zona „Poarta 3”);

- zona „Poarta 1”;

- intersecția străzii Traian cu strada Termele Romane;

- intersecția străzii C.A. Rosetti cu strada Petru Rareș;

De asemenea, în ziua de luni, 31.12.2018, se va interzice accesul și parcarea autovehiculelor în Piața Ovidiu, măsură care va fi valabilă până marți 01.01.2019, la ora 02:30.

Riveranilor le vor fi eliberate permise de acces pentru a facilita intrarea acestora în zona afectată de restricții. Accesul se poate face şi prin prezentarea unui act de identitate.

Pentru conducătorii auto vor fi disponibile parcările amenajate în exteriorul perimetrului de siguranță: parcarea din Portul Tomis, bulevardul Elisabeta, cea din zona restaurantului Vraja Mării - Poarta 1, cu acces pe strada Termele Romane, parcarea din zona strada Traian - până în dreptul Liceului Mihai Eminescu şi parcarea din fața instanțelor judecătoreşti.

Jandarmeria Constanţa sfătuieşte persoanele care vor participa la manifestările destinate petrecerii Revelionului să respecte câteva măsuri de siguranţă. Astfel, cei care vor fi prezenţi în zonele publice de desfăşurare a petrecerii sunt rugaţi să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete), să nu aducă la spectacol obiecte pirotehnice interzise de lege şi băuturi alcoolice, să nu arunce cu obiecte către scenă, să nu depăşească limitele decenţei în manifestările comportamentale, să acorde sprijin forţelor de ordine pentru asigurarea ordinii publice şi să ţină cont că manifestările obscene şi cele contra bunelor moravuri sunt sancţionate de lege.

Jandarmeria Constanţa urează tuturor constănţenilor un călduros „ La Mulţi Ani !’’12
Pagina a fost generata in 0.2815 secunde