A anunțat că a pus o bombă... ca să se răzbune pe concubină...

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

A anunțat că a pus o bombă... ca să se răzbune pe concubină...

Eveniment 21 Octombrie 2015 / 12:09 2200 accesări

Autoritățile au intrat în alertă miercuri, în jurul prânzului, după ce un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că a amplasat o bombă în fabrica de confecții "Niss Mode", situată pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în vecinătatea oborului săptămânal. Apelul a fost primit în jurul orei 11.00. Imediat, către locația respectivă au pornit pompierii militari, polițiștii, jandarmii și pirotehniștii Serviciului Român de Informații (SRI). Oamenii legii au izolat perimetrul pentru ca trecătorii să nu se poată apropia de clădirea vizată de amenințare, au evacuat angajații și au pornit verificările pentru găsirea unor eventuale substanțe explozive.

VERIFICĂRI AMĂNUNȚITE În timp ce echipa SRI verifica fabrica, se încerca identificarea individului care a apelat linia unică 112. Anchetatorii au stabilit că ar fi vorba despre Gheorghe N., în vârstă de 58 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, care ar fi pus pe jar autoritățile pentru a se... răzbuna pe concubina lui. Surse judiciare spun că femeia, care lucra la fabrica respectivă, ar fi plecat de două săptămâni de acasă, iar protagonistul poveștii nu ar fi putut suporta ideea. După ce a consumat băuturi alcoolice, acesta ar fi pus mâna pe telefon și ar fi făcut anunțul care a dus la mobilizarea de pe Aurel Vlaicu. El a fost ridicat de oamenii legii și escortat la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Constanța, unde procurorii l-au audiat.

AUDIAT DE DIICOT După aproape două ore, pirotehniștii SRI și-au încheiat misiunea, aceștia stabilind că în fabrică nu există niciun dispozitiv exploziv. Salariații s-au putut întoarce în clădire. Oamenii legii spun că suspectul este cercetat pentru alertare falsă a autorităților. El riscă acum între trei luni și doi ani de închisoare sau amendă penală. Cercetările în acest caz sunt continuate de procurorii DIICOT Constanța.

Taguri articol


12