A dat avansul și-a fugit cu mașina!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

A dat avansul și-a fugit cu mașina!

Eveniment 18 Septembrie 2018 / 10:50 1254 accesări

Acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa – Compartimentul Furturi Auto, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, a fost identificat, pe raza judeţului Constanţa, un autovehicul marca Renault, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor. La volanul acestuia se afla un cetăţean român G.R., în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că autovehiculul este căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Bărbatul în cauză a declarat că a cumpărat maşina de la o firmă din Marea Britanie, plătind o sumă de 500 de lire avans, iar ulterior a hotărât să vină în România deoarece nu mai avea bani să plătească ratele.

Autovehiculul, în valoare de aproximativ 40.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.12
Pagina a fost generata in 0.436 secunde