A demarat programul '' Litoralul pentru toți'', un fel de dezmorțeală a litoralului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
A demarat programul '' Litoralul pentru toți'', un fel de dezmorțeală a litoralului
Turism 15 Mai 2018 / 09:22 476 accesări 0 comentarii

În perioada 14 mai - 14 iunie se va desfăşura programul „Litoralul pentru toţi”, un program care se adresează tuturor turiştilor români, oferind o plajă largă de opţiuni şi tarife. Hotelierii încearcă în acest mod să lungească sezonul estival şi să dea posibilitatea anumitor persoane să vină la mare la preţuri scăzute. Acelaşi program se va derula şi în luna septembrie.

„Litoralul pentru toţi este un program care a pornit la iniţiativa patronatului din turism. Este un program social, în care statul nu a investit niciodată, singurul program social susţinut de privaţi exclusiv. În general, când spui social, te gândeşti la stat, dar aici nu au nicio legătură nici autorităţile locale, nici cele centrale”, declară Dragoş Răducan, prim-vicepreşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Tarifele de anul acesta, propuse de FPRT pentru 6 nopţi de cazare, pentru o singură persoană, sunt la fel ca şi cele din 2017. Astfel, în staţiunea Mamaia sau Eforie sejurul poate începe de la 205 lei (fără mic dejun, la hotel de o stea) şi să ajungă la 605 lei la un hotel de 5 stele.

Pentru staţiunile din Sudul litoralului - Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche - tarifele pentru o persoană pleacă pentru un sejur de la 159 de lei (hotel de o stea) şi ajung la 469 de lei la hotelul de 5 stele cu mic dejun inclus.

Printre hotelurile care au oferte incluse în programul „Litoralul pentru Toţi” se numără: Perla, Voila, Delta (în staţiunea Mamaia), Apollo, Fortuna, Cupidon (Eforie Nord) sau Sunquest şi Sanda (Venus). Tot în Mamaia, hoteluri precum Dorna sau Modern au oferte all inclusive.

Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2452 secunde