A devenit autor de bestseller pe Amazon cu o carte ce conţine o singură pagină: o imagine a piciorului său!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
A devenit autor de bestseller pe Amazon cu o carte ce conţine o singură pagină: o imagine a piciorului său!
Lifestyle 13 Februarie 2017 / 18:38 228 accesări 0 comentarii

Brent Underwood a dezvăluit într-un articol pentru publicaţia „Quartz“ modul în care a reuşit să devină autor cu o carte bestseller pe Amazon în cinci minute cheltuind trei dolari. Amazon este cel mai mare retailer de cărţi din lume, având peste 33 de milioane de titluri. Însă cărţile nu vin doar de la edituri, ci şi prin propria platformă de publishing. În 2014, o carte nouă apărea la fiecare cinci minute astfel.

Cum reuşeşti să devii un autor cu o carte bestseller? Brent Underwood povesteşte mai jos :

Pasul 1.

Trebuia să scrie o carte, dar nu avea chef. Aşa că şi-a pozat piciorul. Cartea lui, denumită "Putting my Foot Down", avea să conţină o singură pagină, cu o imagine a piciorului său.

Pasul 2.

A urcat cartea pe Amazon, i-a ales un titlu şi subtitlu, categoria (Transpersonal - cărţi de psihologie) şi preţul (99 de cenţi).

De asemenea, a creat coperta cărţii folosind aceeaşi imagine din interior. Apoi, în câteva minute a primit şi ok-ul de la Amazon şi cartea a apărut în magazin

Pasul 3.

Şi-a rugat trei prieteni să-i cumpere cartea. Aceştia au făcut întocmai. A vândut trei copii în doar câteva ore, popularitatea cărţii a crescut foarte mult, apoi a ajuns să primească etichetarea de bestseller în categoria respectivă.

Apoi, bineînţeles, Brent Underwood se putea folosi de această distincţie şi şi-a actualizat profilul de LinkedIn cu autor bestseller - şi nu minţea.

"Nu am făcut asta ca să-mi fac piciorul faimos, ci pentru că m-am săturat de vanitatea oamenilor, succesul lor fără a avea o calitate. Şi am mai vrut să arăt cât de simplu oricine poate deveni un autor al unei cărţi bestseller. Eu am reuşit să fac asta în cinci minute şi cu doar trei dolari“.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1811 secunde