A dispărut oceanul?! Uraganul Irma schimbă faţa Bahamas-ului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
A dispărut oceanul?! Uraganul Irma schimbă faţa Bahamas-ului
Ştiință 10 Septembrie 2017 / 17:13 1512 accesări 0 comentarii

Incredibil, dar adevărat! O înregistrare extraordinară din insulele Bahamas surprinde imagini spectaculoase cu țărmul oceanului secat, în locul în care trebuia să fie acoperit cu apă, potrivit evz.ro. Într-o postare pe Twitter, un utilizator își expirmă îngrijorarea: „Sunt șocat în momentul de față... Așa arată Long Island, Bahamas. Oceanul a disparut!!! Iată cum se vede Uraganul Irma”. Clipul ciudat arată cum utilizatoarea care l-a postat se plimbă pe solul unde trebuia să fie oceanul, care acum este uscat și acoperit de scoici de mari dimensiuni.

O altă fotografie, realizată la doar o zi distanță arată momentul în care lucrurile revin la normal, iar oceanul revine la alocul în care se afla. Uraganul Irma, care a lovit Bahamas vineri a fost atât de puternic încât a alterat forma ţărmului în Long Island, apa fiind pur şi simplu „împinsă” de forţa cumplită a furtunii.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1476 secunde