A fost stabilită componenţa echipei de FED Cup a României

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp / Pentru confruntarea cu Rusia

A fost stabilită componenţa echipei de FED Cup a României

Sport 29 Ianuarie 2020 / 07:16 1190 accesări

Căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, a nominalizat următoarele tenismene pentru întâlnirea cu Rusia, din Grupa Mondială a Fed Cup by BNP Paribas: Ana Bogdan (locul 98 WTA), Irina Bara (locul 160 WTA), Gabriela Ruse (locul 183 WTA), Raluca Olaru (locul 48 WTA la dublu) și Jaqueline Cristian (locul 209 WTA), a anunţat site-ul oficial al Federaţiei Române de Tenis.

Partida cu Rusia se va disputa în zilele de 7 februarie (de la ora 16.00) și 8 februarie 2020, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, și contează pentru calificarea la Finalele Fed Cup by BNP Paribas de la Budapesta, din perioada 14-19 Aprilie 2020.

„O să fie un meci foarte greu si din păcate nu am putut să aducem la lot cele mai bune jucătoare. Pentru mine este o dezamăgire că nu avem cea mai bună echipă, dar trebuie să înțelegem că tenisul este în primul rând un sport individual, iar jucătoarele trebuie să-și vadă de propriile interese, să-și vadă de carieră și să se menajzeze. Pe de altă parte, avem acum un schimb de generații, pe care poate că îl făceam peste câțiva ani, și mă bucur că o să putem testa o echipă mai tânără cu jucătoare care au deja experiență internațională și este momentul să arate ce pot la echipa națională”, a declarat. pentru www.frt.ro, Florin Segărceanu.

Din echipa României vor lipsi Simona Halep (locul 3 WTA), Sorana Cîrstea (locul 74 WTA), Irina Begu (locul 105 WTA) şi Monica Niculescu (locul 129 WTA).

Biletele pentru acest meci sunt disponibile în rețeaua Bilete.ro - https://www.bilete.ro/fed-cup-romania-rusia/.12
Pagina a fost generata in 0.1598 secunde