A început campania electorală! Când trebuie să te prezinţi la vot

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
A început campania electorală! Când trebuie să te prezinţi la vot
Politică 28 Aprilie 2019 / 12:25 929 accesări 6 comentarii

Campania electorală pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European a început sâmbătă, iar 286 de posturi de radio şi televiziune din întreaga ţară şi-au manifestat intenţia de a o reflecta. Campania electorală pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European pe posturile de radio şi televiziune are loc în perioada 27 aprilie 2019 (ora 00.00) - 25 mai 2019 (ora 07.00), scrie news.ro. În şedinţa din 9 aprilie, membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au decis să le atragă atenţia moderatorilor emisiunilor de dezbatere electorală să respecte principiul imparţialităţii, să asigure echilibrul necesar desfăşurării emisiunilor de acest tip şi să intervină în situaţiile în care invitaţii nu ţin cont de dispoziţiile legislaţiei audiovizualului.

Prezentarea candidaţilor şi a susţinătorilor acestora pe posturile publice şi comerciale de radio şi televiziune poate avea loc în cadrul emisiunilor electorale cu respectarea principiilor de echitate, echilibru şi imparţialitate, menite să contribuie la transmiterea unor mesaje nedistorsionate către public, asigurând acestuia o informare corectă pe baza exprimării pluralismului de opinii. „Consiliul Naţional al Audiovizualului le reaminteşte posturilor de radio şi de televiziune, publice şi private, care doresc să servească interesul public organizând reflectarea şi desfăşurarea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, prin intermediul serviciilor de programe audiovizuale, că au obligaţia de a respecta prevederile legislaţiei în domeniu".

CNA a mai anunţat că va monitoriza „cu atenţie toate emisiunile destinate reflectării campaniei electorale pe posturile de radio şi televiziune şi va aplica sancţiuni în cazul în care va constata abateri de la respectarea prevederilor legale".

Alegerile europarlamentare vor avea loc în România pe 26 mai.

Loading...

6 comentarii

Nelu 19:14:17 / 28 Aprilie 2019
Pentru cei de la PSD-ALDE

Asa , cam pana de ziua copilului , trebuie sa stati numai in casa . Oricum vi se tripleaza ajutoarele sociale si pensiile , iar ca bonus veti primi mici si bere la liber , fara numar , fara numar ... Nu trebuie sa votati nici in perioada urmatoare ca nu mai este cazul . Vom trece la clima tropicala , cu tichete de vacanta in marile sudului , iar in fiecare zi si cate o portie de fructe de mare sau carnati , dupa preferinte . Din partea noastra , icre negre si rosii cat cuprinde . Sampania , o va da tovarasul Dragnea , iar gagici , cine poate , ca Irina este libera la impreunare si fara tataie , ca are program la formatia zabrele ...

Răspopitul 08:13:31 / 29 Aprilie 2019
Protestez ,campania lor nu e a mea

Alegerile democratice o sursa de îmbogățire pentru politicieni . Referendum ? Daca ce se hotărăște de popor nu este obligatoriu pentru presedinte,parlament si guvern DECE se mai face si cheltuie banii , zeci de milioane de € ? Parlamentul European ? O mascarada ,dar lupta este pentru salariile si privilegiile lor DECE sa merg la vot ?

O sa merg la vot 16:20:30 / 29 Aprilie 2019
...CA SA L FUT IN GURĂ PE.. NELU .

"NELU " de mai sus Să-mi bag pula n moții MATI .. CÂTĂ IDIOȚENIE PE WC SI PDL PNL CIUMA NEAGRĂ !!!!... DUPĂ CE AU ACAPARAT TOATĂ JUSTIȚIA CU.... PORTOCALELE SI PROTOCOALE ,CE SA VEZI VOR REFERENDUM !!!!PE JUSTIȚIE ... Care justiție ba ARICI PANSAT !? NELU !!!!..care ba FUTUȚI MORȚI MATI... După ce-a a ce i-ați făcut lui CP TĂRICEANU .... LUI LIVIU DRAGNEA ... Meritați o pula n gură... Asta meritați de la romanii in loc de VOT ..APROPO AS VREA SĂ-ȚI VAD MUIA , DUPĂ CE LIVIU DRAGNEA ISI VA DOVEDI NEVINOVĂȚIA ..ATUCI SĂ-MI BAG ÎNCĂ O DATĂ PULA N MORȚII MATI .CU JUSTIȚIA VOASTRĂ BASHITA .

PDL PNL CIUMA ROȘIE 09:58:03 / 30 Aprilie 2019
SI WC JOHANIS....

Pe cine sa aleagă un fost LIBERAL ADEVĂRAT din lista propusă de PDL PNL CIUMA ROȘIE SI WC JOHANIS ?????.. Când nici UNUL din foștii LIBERALII nu se regăsește pe ..... Listă !!!!!!....Pe Rareș Bogdan ?Pus cap de listă !!!!!.Pe care PDL PNL CIUMA ROȘIE ii plimbă prin orașe că pe o maimuță îmbrăcată în haine de Papagal vorbitor ?...Pe Sigfrid Mureșan , FOST IN PLUTONUL DE EXECUȚIE al lui Traian Băsescu fost PDL ist !!!!.. Ce-l care propune sancționarea României în UE ?..Pe Vasile Blaga PORCUL GUȘAT câinele de pază al lui Traian Băsescu ? SI el IN FOSTUL PLUTON DE EXECUȚIE AL POPORULUI ROMÂN , fost PDL ist de FRUNTE ??????...Pe cine sa aleagă un LIBERAL ADEVĂRAT pe... FALCĂ...FINUL LUI TRAIAN BĂSESCU ????.... Lista acesta a fost făcută de VASILE BLAGA PORCUL GUȘAT căci el conduce PNL CIUMA ROȘIE SI nu ORBAN BEȚIVANUL SICĂ MANDOLINA...Că este așa ,o spune faptul că CRIN ANTONESCU... ALINA GORGHIU ...SI ALTI PNL IȘTI ADEVĂRAȚII NU AU FOST ACCEPTĂTI SAU EXCLUȘI DIN LISTA PROPUSĂ INIȚIAL ..PNL A DEVENIT O CLOACĂ DE SECURIȘTII BASIȘTII ÎMPUȚIȚI SPURCAȚI DE TORȚIONARII AI FOȘTILOR DEȚINUȚI POLITICI ...PNL =PDL . SÂNT SINGUR CA LA SFÂRȘITUL ALEGERILOR DIN ACEST AN ,IN CARE PSD ȘI ALDE VOR DISTRUGE DEFINITIV PDL PNL CIUMA ROȘIE ...WC JOHANIS... BLAGA ..ORBAN.. SI TOȚI BASIȘTII ÎMPUȚIȚI CARE SE AFLĂ OE LISTA RUȘINII CU CARE PNL SE PREZINTĂ LA ALEGERII SA SI........ DE-A DEMISIA !!!!!

Panu 14:13:39 / 30 Aprilie 2019
Pentru rapanosul si puchinosul de mai sus !

Bei , Patzachina si haimana pansata PSD-ALDE si alti boscheti toxici , dupa 26 mai iti vom da coliva la rapandulele de la PNL , care vor aprecia gestul , mai ales ca vei crapa si te va lua dracul , panarama si marlan ce esti . Jegosule , vom juca tontoroiul pe mormantul tau , MORTI MATI , SICTIR , HAI PA !

Panu Nelu 08:58:28 / 01 Mai 2019
.. EȘTI ACEAȘI MIZERIE..CA ..WC JOHANIS

Auziți ce spune acest ARICI PANSAT.. FANATIK SPURCAT al FOȘTILOR DEȚINUȚI POLITICI PDL PNL CIUMA ROȘIE SI WC JOHANIS...SA MA CAC PE MORMÂNTUL LU MATĂ AIA KURVA CARE CREZÂND CA SA CONSTIPAT SA DUS LA WC...SI ASA TE-AI NĂSCUT ...ARICI PANSAT CU CĂCAT...PE 26 MAI BLAGA PORCUL GUȘAT WC JOHANIS SI SICĂ MANDOLINA VOR TREBUI SĂ-ȘI DE-A DEMISIA... SCORUL LA CARE PSD ȘI ALDE VA VA ÎNVINGE VA FI MAI MARE CA-N 2014...CABD LIVIU DRAGNEA SI CP TĂRICEANU S-AU PIȘAT PE VOI SI PE. SISTEMUL TICĂLOȘIT PDL PNL CIUMA ROȘIE DNA SRI ... Du-te SI săpați mormântul de acum in ....Hzna .. PDL PNL CIUMA ROȘIE nu e PNL . ALDE e SINGURUL partid liberal adevărat

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.5002 secunde