A început curățenia de primăvară în Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
A început curățenia de primăvară în Constanța
Administrație 02 Aprilie 2017 / 14:48 695 accesări 1 comentariu

Campania „Curăţăm Constanţa Noastră”, ajunsă deja o tradiție în municipiu, continuă și în 2017. Ajunsă la cea de-a patra ediție, acțiunea se va desfășura în toată luna aprilie, când, spun reprezentanții Primăriei Constanța, vor avea loc mai multe activităţi concrete de conştientizare şi educaţie non-formală, precum şi acţiuni de ecologizare şi igienizare a parcurilor şi a altor zone selectate. Autoritățile locale îi invită pe toți constănțenii să se implice activ în această campanie. Doritorii se pot înscrie accesând site-ul http://www.curatamconstantanoastra.ro, secțiunea „Vreau să particip”. Reamintim că prima ediție „Curățăm Constanța Noastră” a avut loc în octombrie 2015, între timp municipalitatea adoptând o hotărâre de Consiliu Local prin care lunile aprilie și octombrie sunt dedicate acțiunilor de curățenie în tot orașul. Se alătură acestei campanii și reprezentanții organizațiilor nonguvernamentale, care se implică mai mult de latura educativă a acestui program.

Loading...

1 comentariu

Gina 21:16:44 / 02 Aprilie 2017
Muna

Sa participe aptii de munca de la ajutorul social, astia nu ies la munca (100) , cine ii vede in oras la curatenie( munca in folosul conunitatii) asa cum este precizat in Lege, treaba asta nu o vede nimeni?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.201 secunde