A început maratonul de vaccinare la Spitalul Militar de Urgență Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

A început maratonul de vaccinare la Spitalul Militar de Urgență Constanța

Social, Sănătate 04 Mai 2021 / 21:44 528 accesări

Astăzi, începând cu ora 08:00, a început un maraton de vaccinare la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu”, amplasat pe Bulevardul Mamaia, nr. 96.

Astfel, persoanele care doresc să se vaccineze, se pot prezenta, la orice oră, fără o programare prealabilă, doar în baza cărții de identitate. Vaccinul folosit este cel dezvoltat de Pfizer și BioNTech (Comirnaty), iar pentru maratonul din perioada 04 – 11 mai este disponibil un flux de vaccinare, care va funcționa non-stop. Asta înseamnă că, zilnic, aproape 100 de persoane se pot vaccina fără programare.

De asemenea, cele două fluxuri destinate turiștilor, care funcționează în centrul de imunizare din Pavilionul Expozițional, vor rămâne operaționale, dar pentru constănțeni, care pot merge pentru prima doză de vaccinare fără programare, doar în baza cărții de identitate. După ce vor primi prima doză, vor fi, automat, programați pentru rapel. Programul celor două fluxuri este în concordanță cu programul centrului (08:00 – 20:00, în fiecare zi).Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2414 secunde