A intrat cu mașina în mare, la Mamaia, și n-a mai putut s-o scoată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
A intrat cu mașina în mare, la Mamaia, și n-a mai putut s-o scoată
Eveniment 22 Iulie 2019 / 19:55 1756 accesări 0 comentarii

O maşină de teren a fost filmată pe o plajă din zona Mamaia Nord, în timp ce încearcă să scoată un alt autoturism din mare. Eforturile au fost zadarnice, iar Poliţia a deschis o anchetă, şoferul urmând să fie amendat.

Incidentul s-a petrecut în weekend pe o plajă din zona Mamaia Nord, unde un turist a filmat eforturile mai multor persoane de a scoate un autoturism de teren din valurile mării.

În imaginile filmate la răsărit de soare se văd mai multe persoane care, cu ajutorul unui autoturism de teren, încearcă să scoată din mare un alt vehicul. Acţiunea a fost un eşec, coarda cu care era tractat vehiculul rupându-se sub tensiune.

Nemulţumitdin cauza faptului că nu areuşit să scoată maşina de teren din mare, şoferul care dusese autoturismul în apă a început să se certe cu cel care filma incidentul.

„Te ajută cu ceva că filmezi? (...) Nu mai filma! E tare ce se întâmplă, nu?”, a strigat şoferul.

Conflictul a fost aplanat de un echipaj de poliţie ajuns la faţa locului.

Pentru că a condus maşina până în apele mării, pe plajă, şoferul riscă o amendă cuprinsă între 10.000 şi 20.000 de lei.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1603 secunde