A murit cunoscutul artist Alexandru Jula

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

A murit cunoscutul artist Alexandru Jula

Divertisment 03 Iunie 2018 / 12:42 859 accesări

În cursul zilei de miercuri, când au existat informaţii contradictorii cu privire la starea cântăreţului, decesul său fiind anunţat în diferite medii, familia a transmis, tot pe contul de socializare, că starea sa este gravă, dar că era în viaţă.

Alexandru Jula a ajuns, luni dimineaţă, la spitalul din Galaţi, prezentând simptomele unui accident vascular cerebral.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 3 iunie, artistul a murit, la vârsta de 84 de ani.

În doar câteva minute, zeci de persoane au transmis mesaje de condoleante şi de susţinere pentru familie.

Familia lui Alexandru Jula a postat, duminică, un mesaj pe contul de socializare al artistului în care confirmă decesul şi mulţumeşte tuturor pentru mesajele transmise. ”Oameni frumoşi, ultimul lui zâmbet de ieri a fost pentru voi”, a transmis familia. ”Oameni frumoşi, familia vă mulţumeşte pentru gândurile şi iubirea transmisă. Ultimul lui zâmbet de ieri a fost pentru voi!”, este mesajul postat de familia cântăreţului Alexandru Jula pe contul de Facebook al acestuia.

De-a lungul întregii sale cariere, artistul a înregistrat numeroase albume, a participat la diverse concursuri muzicale în ţară şi în străinătate şi a câştigat premii pentru interpretare. Cariera artistică a interpretului de muzică uşoară a început în 1954 când Alexandru Jula s-a alăturat trupei de la Teatrul Muzical „Nae Leonard" din Galaţi, iar în televizune a debutat în anul 1962.

Deşi s-a născut în judeţul Sălaj, la Şimleu - Silvaniei, Alexandru Jula a devenit pentru toată lumea “gălăţeanul nostru”. Este considerat o “legendă” a oraşului în care s-a stabilit, cel care a scris practic “istoria” Teatrului Muzical “Nae Leonard”, dar şi a vieţii artistice de la malul Dunării. Într-o carieră de şase decenii, Alexandru Jula a cântat tot şi de toate. Sute de melodii, de cele mai diverse genuri - muzică pop, disco şi etno, muzică din repertoriul internaţional, cântece de petrecere, romanţe, balade, muzică populară şi muzică pentru copii. Joacă şi în filme muzicale pentru copii, tandemul Dumitru Lupu (scenarist şi compozitor) – Dumitru Cucu (regizor), distribuindu-l în majoritatea producţiilor lor, scrie Jurnalul.ro.12
Pagina a fost generata in 0.1622 secunde