A murit vedeta Israela Vodovoz. A fost găsită dezbrăcată în baie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

A murit vedeta Israela Vodovoz. A fost găsită dezbrăcată în baie

Monden 10 Martie 2018 / 09:22 1240 accesări

Israela Vodovoz a murit. Potrivit Spynews, afacerista a fost găsită vineri seară moartă în locuința ei. Sursele citate spun că nimeni nu mai dăduse de ea timp de 5 zile, iar avocata ei a chemat autoritățile pentru a sparge ușa casei. Israela Vodovoz a fost găsită fără suflare în baie. În ultimele luni, afacerista Israela Vodovoz, care avea 70 de ani, a trăit foarte retrasă, chinuită de o boală cronică. Israela Vodovoz suferea de astm, după cum a anunţat singură pe reţelele de socializare.

Vineri seara, aleraţi de avocata Israelei, angajaţi ai ISU au spart uşa apartamentului şi au găsit-o moartă, în baie. Israela era dezbrăcată şi întinsă pe podea în baie. "S-a descoperit că doamna Israela Vodovoz a suferit un accident. Se presupune că nu au fost urme de violenţă sau alte urme de intrare prin efracţie", au declarat salvatori, citaţi de spynews.ro.

Criminaliştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar trupul neînsufleţit a fost dus la Institutul Naţional de medicină Legală pentru necropsie.

Israela Vodovoz a intrat în atenția publicului acum 10 ani, când s-a căsătorit cu Liviu Arteni, cu 30 de ani mai tânăr decât ea. A urmat o căsnicie tumultoasă, cu multe scandaluri și bătăi, iar cei doi au ajuns la divorț, la 8 ani după ce au devenit soț și soție.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2418 secunde