A scris un bilet de adio, şi-a împuşcat copilul şi s-a sinucis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O tragedie cumplită!

A scris un bilet de adio, şi-a împuşcat copilul şi s-a sinucis

Eveniment 04 Noiembrie 2018 / 10:03 787 accesări

Poliţistul din Piteşti care şi-a împuşcat copilul, apoi s-a sinucis a lăsat în urma sa un bilet de adio, spun surse din cadrul anchetatorilor. Conţinutul biletului nu a fost dezvăluit de anchetatori.

Reamintim că înfiorătoarea tragedie a fost descoperită sâmbătă, când poliţistul de la Crimă Organizată şi copilul său au fost găsiţi morţi în apartamentul bărbatului din Piteşti. Prima ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul şi-a împuşcat copilul, apoi s-a sinucis. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, poliţistul nu a fost cercetat disciplinar sau administrativ, iar soţia nu depusese sesizări împotriva lui.

Poliţistul, Marius Franţescu, era fiul lui Costel Franţescu, consilier local PNL în Mioveni şi preşedinte PNL Mioveni. Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, poliţistul fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt. O vecină a polițistului declară că acesta părea un om echilibrat, care ieșea des la plimbare cu băiețelul. Conform aceloraşi surse, poliţistul în vârstă de 29 de ani era divorţat, având cu fosta soţie, şi ea de 29 de ani, un copil de 3 ani şi 7 luni. Femeia a dus sâmbătă dimineaţă copilul la locuinţa fostului soţ, după care bărbatul nu a mai răspuns la telefon, astfel că femeia a alertat serviciile de intervenţie.

Mama și bunica au intrat în șoc când au ajuns la apartamentul bărbatului.

Directorul Ambulanței Argeș, Marian Hiru, a declarat pentru mediafax că la fața locului au fost trimise două echipaje de Ambulanță, iar medicii au acordat primul ajutor mamei și bunicii copilului mort, deoarece erau în stare de șoc. ”Bărbatul și copilul au fost găsiți decedați în casă. Am acordat primul ajutor mamei și bunicii copilului care erau în stare de șoc și au suferit atacuri de panică. Nu au fost duse la spital”, a declarat Hiru.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1672 secunde