A tras cu pistolul într-un club din Constanţa. Polițiștii au intervenit urgent

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
A tras cu pistolul într-un club din Constanţa. Polițiștii au intervenit urgent
Eveniment 02 Decembrie 2018 / 15:27 677 accesări 1 comentariu

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost amendat de poliţişti după ce a tras cu pistolul într-un club din municipiul Constanţa, fără a se înregistra victime sau pagube materiale. Bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a fost amendat cu 5.000 de lei, iar pistolul i-a fost confiscat. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, duminică, în jurul orei 6.00, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din municipiul Medgidia, a folosit în toaleta unui club din municipiul Constanţa un pistol tip airsoft, trăgând un foc, fără a fi înregistrate pagube materiale sau victime. Poliţiştii constănţeni s-au deplasat la faţa locului în urma unui apel la 112 şi au stabilit faptul că bărbatul respectiv se afla într-o vădită stare de ebrietate.

El a fost dus la sediul secţiei de poliţie, fiind amendat cu 5.000 de lei. De asemenea, oamenii legii i-au confiscat pistolul de tip airsoft.

Loading...

1 comentariu

Intrebatorul 06:33:07 / 03 Decembrie 2018
Intrebare

Dar ce o sa fie cand infractorii din senatul si guvernul Romaniei o sa dea liber la armele de foc ?????? O sa fie cadavre pe toate drumurile.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1722 secunde