A zecea victorie în Europa pentru HC Dobrogea Sud

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin / Cupa EHF A zecea victorie în Europa pentru HC Dobrogea Sud
Sport 09 Septembrie 2019 / 07:46 699 accesări 6 comentarii

Brazilianul Fabio Chiuffa a înscris cele mai multe goluri pentru HCDS

Brazilianul Fabio Chiuffa a înscris cele mai multe goluri pentru HCDS

Formaţia masculină HC Dobrogea Sud Constanţa a bifat duminică, în Sala Sporturilor din Constanţa, al zecelea succes european, învingând cu scorul de 29-16 (16-9) echipa turcă Cip Travel Antalyaspor. Toate victoriile europene au fost reuşite în Cupa EHF: două cu BSK Handball Elite (Norvegia) și una cu SC Magdeburg (Germania), din sezonul 2017-2018, şi câte două cu Plzen (Cehia), Malmo (Suedia) și Liberbank Cuenca (Spania), din sezonul 2018-2019.

„A fost un meci frumos și datorită publicului. Ne-am descurcat foarte bine în apărare și atunci totul a fost mai simplu în atac. Am dat multe goluri. Un meci bun. Asta ne dă încredere pentru viitor. Ne pregătim acum pentru Dinamo”, a spus Ionuț Nistor, căpitanul echipei constănţene în partida de duminică.

„Am controlat de la început la sfârșit meciul. Mă bucur că jocul a fost mult mai bun, chiar ne dă speranțe, după înfrângerile din campionat. Sper ca echipa să își revină. Aveam nevoie de această victorie, ne-am răzbunat pentru nereușitele din meciurile pierdute, este o gură mare de oxigen. Așteptăm turul doi, în care vom întâlni un adversar mult mai puternic, dar eu spun că putem trece și de Csurgoi”, a declarat Ionuţ Rudi Stănescu, preşedintele HCDS.

Dubla cu formaţia maghiară Csurgoi KK, din turul secund, se va juca la 5 sau 6 octombrie, manşa tur, la Constanța, și la 12 sau 13 octombrie, manşa retur, în Ungaria.

Pentru HCDS urmează duminică, 15 septembrie, de la ora 15.30, la Bucureşti, examenul cu Dinamo, campioana en titre, în etapa a treia a Ligii Naţionale.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1525 secunde