Abonamentele online din UE, accesibile din orice țară a spațiului european

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Abonamentele online din UE, accesibile din orice țară a spațiului european

Social 02 Aprilie 2018 / 11:58 508 accesări


Asigurarea portabilităţii transfrontaliere a serviciilor de conţinut online în cadrul Uniunii Europene - intrate în vigoare la 1 aprilie - este de a garanta că europenii care cumpără sau se abonează la servicii digitale online, precum difuzarea de filme, transmisii de evenimente sportive sau muzică, cărţi electronice sau jocuri, au acces la acestea şi când călătoresc sau locuiesc temporar în alte state membre, precizează MAE.

"Acest regulament deschide noi posibilităţi pentru cetăţeni şi, în acelaşi timp, îi protejează pe creatorii de conţinut. Salutăm introducerea acestei măsuri care creşte potenţialul pieţei unice digitale europene şi asigură mobilitatea necesară abonaţilor. Spre exemplu, de acum încolo, toţi românii care sunt abonaţi la platformele online ale unor televiziuni româneşti vor putea să vizioneze conţinutul oferit de acestea chiar dacă pleacă pentru o perioadă scurtă peste hotare", a declarat Victor Negrescu, care a contribuit în calitate de raportor al Grupului S&D la realizarea acestei măsuri în perioada în care activa ca deputat în Parlamentul European.

Potrivit acestuia, "turiştii sau românii din diaspora care vin în vacanţe în România vor putea beneficia de platformele online la care erau deja abonaţi".

Taguri articol
NetflixGo.roHBOServicii onlineUE


12
Pagina a fost generata in 0.1757 secunde