Academia Hagi are un nou director de metodică și antrenament

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal intern

Academia Hagi are un nou director de metodică și antrenament

Sport 02 Octombrie 2020 / 12:18 579 accesări
Massimo Pedrazzini (sursa foto: www.academiahagi.ro)

Massimo Pedrazzini (sursa foto: www.academiahagi.ro)

Site-ul oficial al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” a anunţat vineri, 2 octombrie, faptul că, începând din această săptămână, Massimo Pedrazzini este noul director de metodică și antrenament din cadrul Centrului de copii și juniori al Academiei Hagi.

În vârstă de 62 de ani, Massimo Pedrazzini va colabora îndeaproape cu directorul tehnic Cristian Cămui și cu cei trei directori coordonatori ai academiei constănțene, Vasile Mănăilă (15-19 ani), Mihai Stere (10-13 ani) și Constantin Mareș (6-9 ani).

„Gheorghe Hagi a fost mereu un model pentru mine, iar relația noastră s-a dezvoltat de când i-am fost secund la Steaua. În 11 ani Academia de Fotbal Gheorghe Hagi s-a dezvoltat incredibil de frumos, iar nivelul de la care pornesc este unul foarte ridicat. Împreună cu Cristi Cămui vor încerca să ridicăm acest nivel și sunt conștient că pentru a reuși acest lucru este nevoie de timp. Este o provocare foarte interesantă și un motiv de bucurie să fac parte din acest proiect”, a declarat Massimo Pedrazzini pentru site-ul www.academiahagi.ro.12
Pagina a fost generata in 0.1468 secunde