Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a început pregătirile pentru admiterea în anul universitar 2022 - 2023

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a început pregătirile pentru admiterea în anul universitar 2022 - 2023

Educație 18 Ianuarie 2022 / 09:02 1018 accesări

Foto: ANMB

Foto: ANMB

Foto: ANMB

Foto: ANMB

Foto: ANMB

Foto: ANMB

Foto: ANMB

Foto: ANMB

Foto: ANMB

Foto: ANMB

Foto: ANMB

Foto: ANMB

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a început anul cu o amplă campanie de promovare a ofertei educaționale pentru admiterea la Secția Militară în anul universitar 2022 – 2023.

Reprezentanți ai instituției de învățământ superior au avut întâlniri cu elevi din clasele a XI-a și a XII-a de la colegiile militare de la Breaza, Câmpulung Moldovenesc, Craiova și Alba Iulia, cărora le-au prezentat programele de studii pentru care pot opta anul acesta, dar și oportunitățile privind cariera în sistemul de apărare după absolvirea Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”.

Pentru elevii din liceele și colegiile civile, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” anunță începerea, în data de 22 ianuarie 2022, a sesiunilor gratuite de pregătire la matematică pentru bacalaureat și admitere. Ședințele se desfășoară săptămânal în format online, sunt publice, sunt susținute de cadrele didactice ale Academiei Navale și nu implică nicio obligație ulterioară a elevilor privind participarea la admiterea la instituția organizatoare.

Elevii interesați se pot înscrie online, formularele fiind disponibile pe pagina oficială de internet a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”,www.anmb.ro, secțiunea „Admitere 2022”. Tot pe pagina oficială sunt disponibile și culegerea de teste de matematică pentru admiterea la Secția Militară, precum și modele de teste și arhiva subiectelor la matematică de la examenele de admitere atât pentru Secția Militară, cât și pentru Secția Civilă,dar și arhiva subiectelor de la limba engleză din anii anteriori.

În cadrul celor două facultăți, respectiv Facultatea de Inginerie Marină și Facultatea de Navigație și Management Naval, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” dispune de șase programe de studii universitare de licență și șase programe de studii de masterat.

Cei interesați pot obține informații suplimentare accesând pagina oficială de internet,www.anmb.ro, secțiunea „Admitere 2022”.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1335 secunde