Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, la început de an universitar

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, la început de an universitar
Educație 30 Septembrie 2019 / 11:17 1330 accesări 0 comentarii

Studenții Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” vor participa marți, 1 octombrie, începând cu ora 10.00, la festivitatea de deschidere a anului universitar 2019 – 2020, în Piața Ovidiu din Constanța. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Constanța și reunește toate instituțiile de învățământ superior, publice și particulare, din Constanța.

Pentru anul universitar 2019 - 2020, la cele 10 programe de licență și masterat organizate de Academia Navală „Mircea cel Bătrân” sunt înscriși peste 1.800 de studenți. Dintre aceștia, bobocii de la secția militară sunt în număr de 113, cărora li se adaugă cei 5 colegi care vor urma cursurile Facultății de Arhitectură Navală din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați. Tot în anul I, dar la secția civilă, vor începe noul an universitar 310 studenți la programele de licență și 161 la masterat.

Instituție simbol pentru învățământul militar de marină din România, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” este, totodată, unul dintre cei mai de seamă mesageri ai Constanței la nivel național și internațional.

Rezultatele deosebite obținute de studenții Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” la diferitele competiții internaționale, colaborarea cu prestigioase instituții de învățământ din diferite țări cu tradiție în domeniul învățământului de marină, cadrele didactice specializate, precum și certificarea ARACIS cu „grad ridicat de încredere” sunt atributele care definesc instituția și îi confirmă statutul de unica instituție de învățământ superior care asigură profesioniștii din Forțele Navale Române și industria maritimă națională, o dovadă în acest sens fiind și trendul ascendent înregistrat în ultimii ani de Academia Navală „Mircea cel Bătrân” în rândul opțiunilor absolvenților de liceu.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2018 secunde