Accelerarea afacerii prin „USH Accel”: de la idee la afirmarea pe piață!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Accelerarea afacerii prin „USH Accel”: de la idee la afirmarea pe piață!

Economie, Educație 30 Martie 2021 / 12:13 581 accesări

Universitatea Spiru Haret, prin centrulsău antreprenorial USH Pro Business, organizeazăUSH ACCEL, primul accelerator de afaceri pentru studențiisăi. Astfel, miercuri 31 martie va avea loc prima sesiune de întâlniri dintre studenți și mentori, experți din cadrul acceleratorului, sesiune unde și-au anunțat participarea peste 160 de studențidin toate centrele universitare ale USH.

USH Accel va avea o durată de 2 luni, iar pe parcursul programului studenții vor învăța cum să valideze o idee, să dezvolte un produs, să-l testeze în piață, vor învăța cum să aplice marketing-ul într-un business real, cum să creeze o firmă din punct de vedere legal, precum și despre partea financiară a unui startup. La finalul programului studenții vor avea șansa să își prezinte proiectele în fața unor investitori de la care pot obține o investiție pentru business-ul lor.

Acceleratoruleste realizat în colaborare cu Institutul de Excelență în Antreprenoriat și va beneficia de mentori de excepție, inclusiv oameni de succes în afaceri din rândul foștilorabsolvenți ai universității. Mentorii vor accelera procesul de transformare a planului de afaceri într-un model de afaceri care să facă față rigorilor pieței, prin validarea ideilor și planurilor inițiale și sporirea atractivității lor.

"Suntembucuroșică putem oferi acest instrument modern studenților noștri, proiectul USH Acceloferind studențilorcu abilități și vocațieantreprenorialășansasă intre pe piață,cu produse inovative, prin mentorat activ și soluțiifinanciare oferite de o elită a antreprenorilor români. Este un moment important pentru universitateși centrul său antreprenorial, care de la înființarea creat în jurul său un ecosistem inovativ puternic format dincentrul de digiltalizare, centrul de transfer tehnologic, centru de internaționalizare, clustere și firme inovative care pot oferi studenților noștri șansesuplimentare în cariera lor” a declarat Costin Lianu, director general USH Pro Business și Prorector Relații Internaționale al Universității Spiru Haret.

Universitatea Spiru Haret este o universitate cu puternic profil antreprenorial, atât prin centrul său antreprenorial USH Pro Business cât și prin programe de start upși de pregătire antreprenorială desfășuratede centrele din Bucureștiși din țarăale universității.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1721 secunde