Acces mai facil la biletele de călătorie gratuită pentru persoanele cu handicap

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Acces mai facil la biletele de călătorie gratuită pentru persoanele cu handicap
Social 17 Iulie 2019 / 12:56 1554 accesări 0 comentarii

Biletele de călătorie gratuită pentru persoanele cu handicap vor putea fi ridicate şi distribuite acestora şi de către reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale le protejează drepturile, a anunţat premierul Viorica Dăncilă, înaintea şedinţei de Guvern de miercuri.

"Vom aproba în şedinţa de astăzi (miercuri - n.r.) încă o măsură în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi. Prin consultările cu organizaţiile neguvernamentale am găsit o soluţie prin care să reducem birocraţia şi să asigurăm un acces mai al persoanelor cu dizabilităţi la biletele de călătorie gratuită. Potrivit noilor reglementări, biletele de călătorie gratuită pentru persoanele cu handicap vor putea fi ridicate şi distribuite acestora şi de către organizaţiile neguvernamentale, care le protejează şi le promovează drepturile", a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Potrivit reglementărilor în vigoare, biletele de călătorie pentru persoanele cu dizabilităţi pot fi ridicate numai în baza cererii persoanei cu handicap, a reprezentantului legal sau a altei persoane cu împuternicire notarială în acest sens sau în baza cererii asistentului personal.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2204 secunde