Acces restricționat la Gravity Park și în parcurile de tip Țara Piticilor din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Acces restricționat la Gravity Park și în parcurile de tip Țara Piticilor din Constanța

Administrație 15 Iunie 2022 / 13:42 692 accesări

Accesul vizitatorilor în Complexul de sporturi extreme Gravity Park și în cele trei parcuri de tip Țara Piticilor din municipiu este restricționat joi, 16 iunie 2022, în intervalul orar 09:00 – 14:00.

Măsura a fost luată deoarece în interiorul parcurilor se va desfășura o acțiune de deratizare, dezinsecție și dezinfecție, în scopul menținerii un nivel scăzut al densității insectelor care pot crea disconfort vizitatorilor, precum și al eliminării rozătoarelor, bacteriilor, germenilor etc. și pentru a preveni apariția unor focare de infecție, a unor epidemii ori boli infecțioase.

Pentru acțiunea de dezinsecție, lucrătorii societății contractate de RAEDPP Constanța vor folosi insecticidele SUPERTOX, CYPERTOX 10, FORTOX CPE, iar pentru cea de dezinfecție se va folosi biocidul BIONET A15. Pentru acțiunea de deratizare se vor folosi momeli toxice protejate în stații de intoxicare marcate și inscripționate corespunzător, care vor fi amplasate în locuri cât mai retrase.

Produsele aplicate vor fi KLERAT WAX BLOCK, RACUMIN PASTE. Se interzice ridicarea momelilor de la locurile în care au fost amplasate, pentru preîntâmpinarea eventualelor accidente.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1328 secunde