Accident de muncă mortal în Portul Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Accident de muncă mortal în Portul Constanța
Eveniment 07 Noiembrie 2018 / 11:12 957 accesări 0 comentarii

O femeie în vârstă de 60 de ani a decedat miercuri dimineață în urma unui accident de muncă petrecut în Portul Constanța.

Femeia a fost acroșată de un tractor care transporta țevi în Dana 35. Utilajul era condus de un angajat al SOCEP SA, în vârstă de 56 de ani.

Cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai reușit să salveze victima, pronunțând decesul.

Potrivit itmconstanta.ro, victima, M.C.S, având funcţia de şef compartiment, în vârstă de 60 de ani, a fost acroşată de un autocamion în timp ce se deplasa în dreptul Magaziei nr. 1 din incinta Portului Constanţa.

Evenimentul se cercetează de către ITM Constanţa, un inspector de muncă fiind special desemnat pentru efectuarea cercetărilor în acest caz.

În baza constatărilor efectuate de acesta, declaratiilor martorilor şi a documentelor preluate de la societate,vor fi stabilite împrejurările şi cauzele care au condus la producerea evenimentului, reglementarile legale încălcate şi răspunderile, respectiv măsurile care se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2133 secunde