Accident grav în Valu lui Traian! O fetiță a rămas fără picioare!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Accident grav în Valu lui Traian! O fetiță a rămas fără picioare!

Eveniment 30 August 2016 / 14:01 12349 accesări

Nenorocirea s-a abătut asupra unei familii din Valu lui Traian! O fetiță de numai șase ani a rămas fără picioare din cauza unui șofer care nu are permis. Micuța a fost lovită de remorca ce s-a desprins de un tractor condus de individul inconștient. Tragedia care s-a produs marți, pe strada Mihai Eminescu din comună, se poate repeta oricând. Zeci de așa-ziși șoferi, fără permis, au fost prinși în ultima lună de polițiștii constănțeni. Vorbim despre un fenomen care transformă drumurile publice din județ în zone de risc maxim. Potrivit localnicilor, bărbatul care se face vinovat de producerea accidentului este un angajat al primarului din Valu lui Traian, Florin Mitroi. Șoferul ar fi făcut și curse mai lungi până în alte localități în mod regulat.

O adevărată scenă de groază a cutremurat localitatea constănțeană Valu lui Traian și a adus nenorocirea într-o familie sărmană. Marți, în jurul orei 13.50, a avut loc un accident care a lăsat o fetiță în vârstă de numai șase ani fără picioare. Tragedia s-a produs pe strada Mihai Eminescu. Pe marginea drumului, o femeie împingea un cărucior în care se afla copilul ei în vârstă de șapte luni. Alături, mergea fetița ei de șase ani. În acel moment, pe stradă se deplasa un tractor legat de o remorcă. Se pare că, din cauza unei defecțiuni, remorca de 3,5 tone s-a desprins de utilaj și a intrat direct în fetița de șase ani, căreia i-a retezat picioarele de la coapse. Mama și bebelușul au fost de asemenea loviți, însă au scăpat fără răni grave. Un localnic care a fost martor la întreaga grozăvie a sunat la 112 și a anunțat ce s-a întâmplat. La fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp medicii SMURD alături de pompieri și polițiști. Micuța a fost preluată de urgență și transportată la Spitalul Județan Constanța, în stare extrem de gravă. În cursul zilei, aceasta a fost preluată de elicopterul SMURD, care a transferat-o la o unitate medicală din București. Ținem să menționăm faptul că, până la închiderea ediției, fata se afla în viață, iar medicii au depus eforturi disperate pentru a o stabiliza.

FĂRĂ PERMIS ȘI FĂRĂ MINTE!

Grav este faptul că șoferul în vârstă de 28 de ani nu avea permis. Oamenii legii au deschis o anchetă în urma căreia vor determina dacă accidentul a fost produs într-adevăr de o defecțiune tehnică sau dacă bărbatul care conducea autoutilitara nu și-a luat toate măsurile de siguranță atunci când a cuplat tractorul de remorcă. Oamenii din localitate spun că micuții locuiesc alături de mama lor într-o casă socială din comună. Femeia a fost de asemenea transportată la spital în stare de șoc. Nu putea să conștientizeze ce i s-a întâmplat fiicei sale pe care o iubea ca pe ochii din cap. Fratele copilei, în vârstă de numai șase luni, a rămas cu tatăl. Bărbatul se afla și el în apropiere atunci când s-a produs nenorocirea.

MAȘINILE, ARME LETALE PE DRUMURILE CARE DUC CĂTRE MOARTE!

În ultima lună, polițiștii Serviciului Rutier au prins în județul Constanța zeci de șoferi care circulau pe drumurile publice deși nu aveau permis de conducere. În același timp, a crescut numărul celor care consumă băuturi alcoolice la volan. Reamintim că peste 1.800 de oameni au murit anul trecut în accidentele de circulație din România. Este un număr aproape dublu față de media europeană. E nevoie de o suplimentare a numărului polițiștilor de la Serviciul Rutier, la nivelul țării. În afară de problema efectivului redus, indisciplina și inconștiența șoferilor reprezintă un alt factor care duce la producerea accidentelor de circulație în țară. Asta declară numeroși polițiști din România, de cele mai multe ori sub protecția anonimatului.

Citește și:

Accidentele rutiere iau mai multe vieți decât atentatele teroriste!12
Pagina a fost generata in 0.1953 secunde