Accident grav pe Autostrada Soarelui! O persoană și-a pierdut viața!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Accident grav pe Autostrada Soarelui! O persoană și-a pierdut viața!
Eveniment 16 Decembrie 2016 / 12:59 2638 accesări 0 comentarii

Un grav accident rutier a avut loc vineri dimineață pe Autostrada Soarelui la km 147 pe sensul de mers București-Constanța. Din primele informații, două autotrenuri și o dubiță au fost implicate într-o coliziune. Se pare că o persoană și-a pierdut viața iar alte trei persoane au fost rănite în urma accidentului dintre care două au rămas încarcerate.

TRAFICUL RUTIER A FOST DEVIAT

Circulaţia spre Constanţa a fost deviată de la Feteşti pe DN3B, prin Făcăeni, către DN2A Giurgeni - Constanţa.

TRAFICUL PE AUTOSTRADA 2, BLOCAT ÎN URMA ACCIDENTULUI, A FOST RELUAT ÎN JURUL OREI 19.15

Traficul pe Autostrada 2 București-Constanța, blocat în urma accidentului soldat cu un mort și trei răniți, a fost reluat, potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române.

"În jurul orei 19.15, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe autostrada A2, pe sensul de mers Feteşti - Cernavodă, la kilometrul 147. Circulaţia a fost întreruptă şi deviată pe rute ocolitoare, apoi s-a desfăşurat restricţionat, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren, un autocamion şi o autoutilitară", potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma accidentului, o persoană și-a pierdut viața, iar alte trei au fost rănite.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2726 secunde