Accident pe DN2A Constanţa-Hârşova

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Accident pe DN2A Constanţa-Hârşova

Eveniment 16 Iunie 2022 / 10:49 758 accesări

Trei persoane, dintre care un minor, au ajuns joi la spital, în urma unui accident produs pe DN 2A Constanţa-Hârşova, pe podul din localitatea Ovidiu, judeţul Constanţa, în care au fost implicate patru autovehicule.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în accident a fost implicat şi un microbuz de transport persoane (în care se aflau şoferul şi trei pasageri).

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Româneinformează că pe DN 2A Constanța-Hârșova, pe podul din localitatea Ovidiu, județul Constanța, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane (în care se aflau șoferul și trei pasageri) și alte patru autovehicule. Potrivit primelor informații, două persoane au suferit răni ușoare, fiind evaluate medical la fața locului.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare, fiind valori ridicate de trafic în zonă. Se estimează reluarea normală a circulației în 45 de minute.


Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă informează că, la faţa locului, au fost găsite trei victime - un adult care prezenta un traumatism toraco-abdominal, un minor de 17 ani, cu traumatism abdominal, şi o a treia persoană cu traumatism lombar şi de membru superior.

''Toate cele trei victime conştiente au fost transportate la Spitalul Judeţean pentru investigaţii suplimentare'', a informat purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, Claudia Tatarici.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1825 secunde