Accident rutier la Constanța, cu o ambulanţă SMURD şi trei autoturisme

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Accident rutier la Constanța, cu o ambulanţă SMURD şi trei autoturisme

Eveniment 22 Iunie 2024 / 21:11 609 accesări

Trei persoane au fost transportate la spital în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă seară, la Constanţa, în care au fost implicate o ambulanţă SMURD şi trei autoturisme.

La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere incendii, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor şi un altul de terapie intensivă mobilă, precum şi trei ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Nouă persoane au fost evaluate medical la faţa locului, dintre care trei, cu vârsta cuprinsă între 30 şi 45 de ani, au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Una dintre cele trei victime, o femeie, se afla în stare de inconştienţă.

"La spital au plecat şi pacientul cu însoţitorul din ambulanţa SMURD - un copil şi mama sa -, care mergeau spre spital, nefiind afectaţi de accident", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", Anamaria Stoica.

Ambulanţa SMURD implicată în accident se afla în misiune, deplasându-se către SCJU Constanţa cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.Ştiri recomandate

12