Acesta este juriul Galei HOP!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Acesta este juriul Galei HOP!
Cultură 13 August 2019 / 18:14 456 accesări 0 comentarii

UNITER anunță juriul de concurs pentru ediţia a XXII-a a evenimentului mult așteptat de tinerii actori și nu numai - GALA TÂNĂRULUI ACTOR, HOP.

Cei 50 de concurenți pășesc în universul GIGI CĂCIULEANU și străbat lumi de dans către formarea lor profesională. Să fie DansActori. Îi vor urmări și vor decide laureații Galei HOP 2019:

ADRIAN BATISTA - regizor și producător TV; IOANA BOGĂŢAN - actriţă; ADA LUPU HAUSVATER - regizor; LUDMILA PATLANJOGLU - teatrolog, istoric şi critic de teatru; LIANA TUGEARU - istoric şi critic de dans.

La Constanța, juraţii vor alege câştigătorii din acest an pentru următoarele premii:

Premiul „Ştefan Iordache”, marele premiu al Galei HOP

Premiul pentru cea mai bună actriţă, secţiunea individual

Premiul pentru cel mai bun actor, secţiunea individual

Premiul „Cornel Todea” pentru cea mai bună trupă de actori

Premiul „Sică Alexandrescu”, Premiul special al juriului

Publicul va decide premiul său și este aşteptat să participe direct la Gală (Teatrul de Stat Constanța, Sala Mare) sau să urmărească transmisia livestreaming a celor 4 zile concurs pe site-ul Galei HOP. Joi, 5 septembrie, până la ora 20.00, publicul votează favoriții online, pe https://galahop.uniter.ro.

Accesul publicului spectator, în Sala Mare a Teatrului de Stat din Constanța, este LIBER și este permis până la ora 18.30.

Siteul Galei HOP https://galahop.uniter.ro/, contul oficial de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor), contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA) sunt canalele pe care puteţi urmări filmele de prezentare ale concurenţilor, livestreamingul de la Constanța din perioada 2 – 5 septembrie (transmis simultan atât pe facebook, cât şi pe youtube).Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1276 secunde