Acord privind moştenirea lui Robin Williams

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Acord privind moştenirea lui Robin Williams

Monden 04 Octombrie 2015 / 14:13 812 accesări

Susan Schneider Williams, văduva lui Robin Williams, şi cei trei copii ai actorului au ajuns la o înţelegere în legătură cu moştenirea prevăzută de testamentul artistului, au anunţat avocaţii celor două părţi. Jim Wagstaffe, avocatul lui Susan Williams, a spus că aceasta va rămâne în locuinţa din golful oraşului San Francisco pe care o împărţea cu Robin Williams şi va primi o pensie alimentară pe viaţă. De asemenea, femeia va primi diverse obiecte care i-au aparţinut actorului, precum un ceas, o bicicletă şi cadouri de nuntă. Meredith Bushnell, avocata celor trei copii ai actorului, provenind din relaţii anterioare, Zachary, Zelda şi Cody, spune că aceştia sunt mulţumiţi că pot pune astfel capăt unor dispute amare care au izbucnit după sinuciderea starului, în august 2014.

În februarie anul acesta, Susan Schneider Williams i-a dat în judecată pe Zachary Pym, în vârstă de 31 de ani, Zelda Rae, de 25 de ani, şi pe Cody Alan, de 23 de ani, plângându-se instanţei de dispariţia din casa pe care o împărţea cu Robin Williams a unor obiecte despre care femeia spunea că i s-ar cuveni. Susan Schneider Williams susţinea că în casă ar fi pătruns cineva, la puţin timp după moartea pe 11 august 2014 a actorului, şi ar fi luat obiectele. Pe de altă parte, copiii actorului, pe care Robin Williams i-a avut din două căsnicii anterioare, spuneau că Susan, care a fost cea de-a treia soţie a artistului, încearcă să pună mâna pe bani, ignorând voit dorinţele exprimate de regretatul actor în testamentul său, astfel încât să întoarcă lucrurile în avantajul său. Deşi văduva actorului ştia că nu are dreptul asupra obiectelor legate de cariera cinematografică a acestuia, femeia era hotărâtă să obţină costumul purtat de Robin Williams la nunta sa şi alte câteva mici lucruri.

Robin Williams s-a sinucis pe 11 august, în locuinţa sa din localitatea Tiburon, în apropiere de San Francisco. Potrivit purtătorului de cuvânt al starului, actorul suferea de depresie. Starul american nu a încercat niciodată să îşi ascundă problemele provocate de consumul de alcool şi de droguri, dar, după o perioadă de abstinenţă de 20 de ani, Robin Williams a recidivat în 2005, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul ”Marele alb”. Williams s-a internat ulterior într-o clinică specializată.

Citește și:

Robin Williams a lăsat diferite mesaje prin casă înainte de a se sinucide

Bătaie pe averea lui Robin Williams

Casa în care a fost turnat filmul „Mrs. Doubtfire” a scăpat de furia unui piroman

Halucinațiile l-ar fi făcut pe Robin Williams să se sinucidă

Ancheta în cazul morţii lui Robin Williams, finalizată. Actorul s-a sinucis prin spânzurare

Taguri articol


12