Acreditări pentru meciul FC Viitorul Constanța - Politehnica Iași

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1

Acreditări pentru meciul FC Viitorul Constanța - Politehnica Iași

Sport 10 Iunie 2020 / 16:14 459 accesări
Sursa foto: www.fcviitorul.ro

Sursa foto: www.fcviitorul.ro

FC Viitorul Constanța a anunţat pe site-ul oficial deschiderea procesului de acreditare pentru jurnaliștii care doresc să participe la meciul de pe teren propriu cu Politehnica Iași, programat duminică, 14 iunie, de la ora 17.00, pe stadionul Central al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, în etapa a 3-a din play-out-ul Ligii 1.

În acest sens, cei interesați pot trimite cererile de acreditare până sâmbătă, 13 iunie, ora 12.00, la adresa sorin.teodoreanu@academiahagi.ro, astfel: legitimația de serviciu în format digital care să conțină nume, prenume, instituția media și funcția celui prezent la eveniment. Acreditările vor fi NOMINALE și orice solicitare trimisă ulterior acestei date NU va fi luată în considerare. Lista reprezentanților media acreditați pentru acest meci va fi anunțată sâmbătă, 13 iunie, ora 14.00.

În contextul măsurilor restrictive impuse de Ministerul Sănătății, vă anunțăm că pentru acest meci, precum și pentru următoarele pe care le vom disputa pe teren propriu până la ridicarea acestor restricții, accesul reprezentanților media la stadion va fi limitat și va fi posibil NUMAI în urma cererilor de acreditare!

Astfel, conform protocolului de organizare prezentat de LPF și FRF pentru această perioadă, la masa presei pot fi prezenți cel mult 10 jurnaliști, iar pe teren pot participa maxim 5 fotoreporteri. Aceștia trebuie să se supună examenelor medicale la sosirea la stadion: filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare).Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2374 secunde