Acțiune de tip "BLITZ" desfășurată de polițiștii constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Acțiune de tip "BLITZ" desfășurată de polițiștii constănțeni

Eveniment 19 Septembrie 2022 / 10:40 555 accesări

Polițiștii Serviciului Rutier, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Medgidia, au desfășurat, în cursul zilei de 17 septembrie, o acțiune cu efective mărite, pe DN 2A și DN 22, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Acțiunea a vizat depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, fiind organizată cu 2 radare în cascadă, pe 2 dintre drumurile naționale pe care, în acest an, s-au înregistrat accidente rutiere soldate cu vătămări corporale și pierderi de vieți.

În urma activităților, efectuate în decursul a 4 ore, polițiștii au aplicat 101 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 38.500 de lei, dintre care 75 pentru depășirea limitei de viteză.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 5 permise de conducere, dintre care 4 pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a vitezei legale.

Scopul acțiunii a fost conștientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun dacă apasă pe pedala de accelerație mai mult decât prevede legea.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1756 secunde