Acțiuni ale Jandarmeriei Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Acțiuni ale Jandarmeriei Constanța
Administrație 10 August 2020 / 09:26 283 accesări 0 comentarii

Peste 130 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au fost zilnic la datorie în perioada 03 - 09 august a.c., acționând în cooperare cu poliţiştii constănţeni, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională,transmiteInspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Pe timpul misiunilor executate în cursul săptămânii trecute, au fost aplicate160 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 44000 lei pentru următoarele fapte: desfăşurarea de activităţi comerciale fără îndeplinirea condiţiilor legale, adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență, tulburarea liniştii publice, consum de alcool în locuri publice, apelarea în mod repetat la mila publicului de către o persoană aptă de muncă, nerespectarea măsurilor dispuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2, intrarea cu autoturimul pe plajă.

În aceeaşi perioadă echipajele de jandarmerie au constatat 3 fapte de natură penală pe linia comercializării unor bunuri susceptibile de a fi contrafăcute şi a deţinerii de substanţe cu efect halucinogen.

Totodată, în cursul săptămânii trecute, jandarmii au acţionat pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentelor cultural-artistice ce au fost organizate în faţa Teatrului Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski” din Constanţa, în Parcul Arheologic, pe faleza Cazinoului Constanţa şi în Parcul Tăbăcărie.

Săptămâna trecută au mai fost executate 5 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete şi 1 misiune împreună cu lucrători ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa.

Jandarmii au fost angrenaţi zilnic şi în misiuni de pază şi protecţie instituţională la obiectivele din competenţă, fiind prezenţi şi în zona Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa.

Jandarmeria Constanta reamintestefaptul că se poate solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situaţia o impune.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 1.3683 secunde