Activitatea Spitalului Clinic Județean de Urgență nu va fi afectată de sărbători

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Activitatea Spitalului Clinic Județean de Urgență nu va fi afectată de sărbători

Administrație 24 Decembrie 2020 / 15:55 2365 accesări

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța aduce la cunoștința publicului că activitatea medicală nu va fi afectată de sărbătorirea Nașterii Domnului și nici a Revelionului, urmând ca liniile de gardă să se desfășoare normal. La fel ca si până acum, în cadrul Unității Primiri Urgențe, pacienții vor fi preluați non stop, investigați și, după caz, spitalizați.

Preluarea pacienților în UPU se face conform reglementărilor în vigoare. Astfel, se efectuează triajul epidemiologic pentru toți pacienții care se prezintă la Unitatea Primiri Urgențe, indiferent de mijloacele cu care sunt aduși (SAJ, SMURD sau mijloace proprii). Zona de triaj epidemiologic este situată în afara UPU, în modulele special amenajate în imediata apropiere a Unității Primiri Urgențe iar cadrele medicale sunt pregătite pentru preluarea unui flux crescut de pacienți, în condiții de maximă siguranță.

Precizăm că timpul petrecut în UPU pentru pacienții suspecți de infecția cu noul coronavirus poate fi prelungit, având în vedere că în afară de investigațiile uzuale, se recoltează testul covid și, automat, timpul se prelungește până la sosirea rezultatului, în funcție de care se decide mai departe spitalul sau secția în care pacientul urmează să fie internat, dacă situația o impune.

Numărul de telefon 0736.603.824, înființat special pentru solicitarea informațiilor despre pacienții infectați cu noul coronavirus, va fi disponibil zilnic, între orele 10.00-13.00, ca și până acum.

Singurele modificări pentru zilele care urmează, sunt pentru cabinetele din cadrul Ambulatoriului de Specialitate (Policlinică), unde nu vor fi efectuate consultații în zilele de 25 decembrie 2020, respectiv 1 ianuarie 2021.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța vă asigură că se iau toate măsurile pentru asigurarea unui act medical continuu și de calitate, stocurile de medicamente sunt în permanență actualizate și se depun toate eforturile pentru a fi protejați atât pacienții, cât și personalul angajat.

În același timp, pentru siguranța Dumneavoastră și a celor din jur, vă sfătuim să aveți în continuare răbdare și să respectați cu strictețe recomandările autorităților. Evitați aglomerațiile, renunțați la tradiționalele reuniuni de Crăciun, fiți cumpătați și nu ieșiți din casă decât dacă situația o impune.12
Pagina a fost generata in 0.2391 secunde