Activități de prevenire ale pompierilor constănțeni în perioada Sărbătorilor Pascale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Activități de prevenire ale pompierilor constănțeni în perioada Sărbătorilor Pascale

Eveniment 24 Aprilie 2019 / 16:16 662 accesări

Premergător, cât şi în timpul Sfintelor Sărbători Pascale, efective din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa sunt angrenate într-o serie de activităţi ce au drept scop asigurarea nivelului de protecţie şi siguranţă a cetăţenilor şi evitarea producerii unor evenimente ce ar putea umbri aceste sărbători.

Astfel, pe durata desfăşurării manifestărilor religioase cu public numeros se vor executa misiuni de supraveghere pentru respectarea măsurilor de prevenire a incendiilor şi pentru asigurarea unui răspuns prompt în situaţia producerii unor evenimente nedorite.

Cadrele Inspecţiei de Prevenire desfăşoară activităţi de îndrumare şi control privind respectarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la lăcaşuri de cult ortodox din judeţ.

Totodată, au loc controale tematice de prevenire a situațiilor de urgență la unități din turism,la cluburile de pe litoral, precum și la amenajări temporare. Activitățile sus menționate se desfășoară în perioada 22.04.2019-01.05.2019.12