„Activităţile localurilor publice din România, suspendate!“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Noi măsuri anunţate de MAI:

„Activităţile localurilor publice din România, suspendate!“

Se suspendă și zborurile spre Italia şi Spania
Social, Sănătate 17 Martie 2020 / 19:48 2062 accesări
Local gol într-un mall din Bacău. Fotocredit: Dan Mincea

Local gol într-un mall din Bacău. Fotocredit: Dan Mincea

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, şi secretarii de stat Bogdan Despescu şi Raed Arafat au susţinut marţi, începând cu ora 21,00, o declaraţie de presă la sediul MAI. Astfel, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, marţi, suspendarea activităţii de servire şi consum de produse alimentare şi produse alcoolice şi nealcoolice la restaurante, cafenele şi hoteluri.

Restaurantele și barurile nu mai pot organiza activități care presupun rămânerea clienților în locații. Ordinul semnat astăzi prevede, astfel, interzicerea activității de servire și consum al produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice.

Guvernul interzice și teatrelor, furnizorilor de tratament balnear, organizatorilor de jocuri de noroc să mai furnizeze servicii în spații închise. Se interzice organizarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane în spații deschise.

"Este permisă organizarea acestor unităţi pentru comercializarea produselor care nu presupun rămânerea clienţilor în interiorul unităţii", a spus Vela într-o declaraţie la sediul MAI.12