Actorul Irrfan Khan, diagnosticat cu o tumoare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Actorul Irrfan Khan, diagnosticat cu o tumoare
Monden 16 Martie 2018 / 17:02 480 accesări 0 comentarii

Actorul indian Irrfan Khan, care a devenit celebru la Hollywood cu rolurile din "Slumdog Millionaire", "The Amazing Spider-Man" sau "Life of Pi", a fost diagnosticat cu o tumoare şi va merge în străinătate pentru a se trata, a anunţat el vineri, relatează Reuters.

Khan nu a spus dacă tumoarea este sau nu cancerigenă, dar a infirmat informaţiile din media indiene potrivit cărora ar suferi de cancer la creier. El nu a precizat unde va fi tratat şi pentru câtă vreme. "Faptul că am fost diagnosticat cu o tumoare neuroendocrină a fost dificil, dar dragostea şi tăria celor din jurul meu, precum şi cea pe care am descoperit-o în mine, m-au făcut să sper", a scris el într-un mesaj pe Twitter. Tumorile care apar în celulele sistemului neuroendocrin sunt rare. Ele se pot dezvolta în intestine sau pancreas şi se pot dovedi canceroase. Khan a declanşat speculaţii după ce a dezvăluit pe Twitter în această lună că suferă de o boală rară.

"Celor care mi-au aşteptat vorbele le spun că sper să mă întorc cu mai multe poveşti de spus", a mai scris el vineri pe reţeaua de socializare.Pagina a fost generata in 0.1913 secunde