Acum îi poți evalua direct pe funcționarii publici! Iată cum!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Chestionar pentru contribuabili Acum îi poți evalua direct pe funcționarii publici! Iată cum!
Administrație 09 Noiembrie 2017 / 16:49 688 accesări 0 comentarii

Nu de puține ori se întâmplă ca, atunci când ajungem într-o instituție publică, să ne lovim de o atitudine nepotrivită a funcționarului din fața noastră. Mai supărător este că, atunci când am vrea să reclamăm acest lucru, adesea descoperim că suntem ignorați total. Tocmai pentru a evita asemenea situații, Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța a pus la punct un sistem prin intermediul căruia orice contribuabil îi poate evalua pe funcționari. Prin simpla completare a unui chestionar de evaluare, lucru care poate fi realizat atât la ghișeele SPIT, cât și pe internet (accesând site-ul www.spit-ct.ro), constănțenii își pot exprima părerea despre modul de comunicare, informațiile și răspunsurile oferite de către personal, ambianța din spațiile de așteptare, precum și cu privire la termenele de soluționare a solicitărilor.

CÂT DE UTILE SUNT EVALUĂRILE CETĂȚENILOR

Opinia cetățeanului referitoare la activitatea SPIT poate fi rezumată la unul dintre următoarele calificative: „Excelent“, „Bine”, „Satisfăcător” şi „Nesatisfăcător”. Chestionarele sunt centralizate și analizate periodic de către conducerea instituției, care, în acest fel, îi examinează și evaluează pe angajați. Adresa la care se poate completa chestionarul online este: http://www.spit-ct.ro/chestionar-evaluare-contribuabili. Prin analizarea chestionarelor, conducerea instituției evaluează atât resursa umană, cât şi calitatea serviciului prestat, în vederea corelării gradului de satisfacţie a contribuabililor cu indicatorii de performanţă ai instituţiei. „Îmbunătățirea continuă a calității serviciilor reprezintă o prioritate pentru SPIT, iar sugestiile cetățenilor sunt absolut necesare pentru identificarea și satisfacerea cerințelor acestora”, se arată într-un comunicat SPIT Constanța.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2993 secunde