Ada Milea îl aduce pe Gulliver în Club Doors Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pentru autiști

Ada Milea îl aduce pe Gulliver în Club Doors Constanţa

Lifestyle 26 Februarie 2018 / 08:42 620 accesări

Evenimentul va avea loc duminică, 04 martie 2018, ora 20.00. Iubitorii muzicii folk şi nu numai sunt așteptați, cu mic, cu mare în Club Doors Constanţa, unde vor fi întâmpinați de Ada Milea și invitații: Anca Hanu, Bobo Burlăcianu,Cristi Rigman. Împreună vor spune povestea Gulliver.

Concertul are la bază textul omonim al lui Gellu Naum, unul dintre cei mai îndrăgiți autori români pentru copii, fiind cunoscut de aceștia în mod special pentru „Cărțile cu Apolodor”. Matei e un puști care vrea să crească mare, iar într-o zi, plimbându-se prin curte, dă peste un cangur minuscul care îi îndeplinește dorința și pornește într-o călătorie inițiatică fascinantă. Reprezentaţia are o durată de aproximativ 40 de minute și este recomandată atât copiilor cu vârsta peste 5 ani, cât şi persoanelor adulte.

Ada Milea o figură, care s-a remarcat în peisajul muzical românesc graţie versurilor de un umor inconfundabil, ne va încânta pe toată durata evenimentului.

Concertul din 4 martie 2018 va veni în sprijinul campaniei „Music for Autism“.

Campania Music for Autism a debutat în toamna anului 2012, la iniţiativa unei trupe constănţene, susţinută de Clubul Doors Constanţa. Timp de cinci ani nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei. Prin această campanie umanitară, organizatorii şi-au propus să desfăşoare o serie de evenimente de excepţie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburări din spectrul autist şi dizabilităţi asociate.

Scopul campaniei „Music for Autism“ este să se aducă la cunoştiinţă provocările întâlnite zilnic de copii cu dizabilităţi împreună cu familiile lor.

Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: „autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns“.

Detalii se găsesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania, iar prețul unui bilet este de 50 de lei.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1833 secunde