Adevărul trebuie spus. Conferință de presă la Bruxelles pe tema Justiției din România

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Adevărul trebuie spus. Conferință de presă la Bruxelles pe tema Justiției din România

Eveniment 23 Ianuarie 2018 / 15:33 1134 accesări

Daniel Dragomir: "Voi prezenta Clubului de presă și invitaților din cadrul instituțiilor europene adevărata față a statului paralel din România și a abuzurilor și ilegalităților comise împotriva românilor"

Daniel Dragomir:

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, cel care a inițiat și lansat iniţiativa civică 'România 3.0', sub deviza "Demnitate. Suveranitate. Dreptate", își anunță pe site-ul romania30.ro și pe pagina sa de facebook participarea la o conferință de presă găzduită de Clubul de presă din Bruxelles, ce are ca temă situatia actuala a justitiei din Romania, și transmisă live pe internet. Iată textul anunțului făcut de colonelul Dragomir:

"Mâine, 24 ianuarie 2018, începand cu ora 10, la Clubul de presă din Bruxelles, voi participa alături de două personalități de marcă - Willy Fautre și David Clark, la o masă rotundă cu privire la situația actuală a justiției din România.

A venit vremea ca vocea noastră să se facă auzită.

Voi prezenta Clubului de presă și invitaților din cadrul instituțiilor europene adevărata față a statului paralel din România și a abuzurilor și ilegalităților comise împotriva românilor.

Conferința va fi transmisă live (inclusiv pe contul meu de Facebook - Daniel Dragomir), pe contul de Facebook al Initiativei civice Romania 3.0, pe canalul de youtube al Initiativei, începând cu ora 11. Deasemenea, voi pune la dispoziție pe site-ul Inițiativei civice Romania 3.0 toate detaliile tehnice pentru presa din România.

Conferinta va avea o serie de teme principale:

- starea actuala a sistemului de justitie din Romania,
- cel mai mare fake news al ultimilor ani din Romania si din Europa: Laura Codruta Kovesi,
- relatia ilegala si neconstitutionala dintre Coldea SRL si PFA Kovesi,
- justitia din Romania, Inchizitia zilelor noastre,
- Romania, gulag al centrelor de arestare preventiva si al inchisorilor,
- abuzul de mandate europene de arestare si cele Interpol care ne aseaza alaturi de Turcia si Federatia Rusa intr-o politica abuziva de haituire a opozantilor politici, economici etc.
- prezumptia de nevinovatie a fosta arestata in Romania in ultimii ani si condamnata fara apel,
- culoarele justitiei coordonate de Coldea si Dumbrava,
- politicile tortionarilor Coldea, Dumbrava si Kovesi cu privire la ascultarea in masa a populatiei Romaniei.

Va fi un bun prilej să revăd prieteni dragi din instituțiile europene și de securitate ale UE și să discut direct cu mass media de la Bruxelles. Un program încărcat. Vă voi ține la curent zilele următoare.

Vă aștept alături de mine miercuri.
Se apropie momentul bătăliei finale cu statul paralel. Prin share masiv, prin implicarea, prin determinarea de care dați dovadă, lumea întreagă va vedea și va judeca idealurile noastre ca națtiune liberă si dreaptă.
Fără securiști! Fără procurori vânduți! Fără abuzuri!
Pentru o Românie liberă!"12
Pagina a fost generata in 0.2142 secunde