Adina Vălean - răspuns nesatisfăcător, imprecis şi neconvingător

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La audierile din Parlamentul European Adina Vălean - răspuns nesatisfăcător, imprecis şi neconvingător
Politică 21 Noiembrie 2019 / 19:11 372 accesări 3 comentarii

Conferința președinților din Parlamentul European a autorizat, joi, publicarea scrisorilor de evaluare pentru comisarii europeni propuşi, în urma audierii acestora în comisia de specialitate. Comisia pentru Transporturi a transmis că Adina Vălean, comisar din partea României, a răspuns doar "satisfăcător" la întrebările adresate la audierile parlamentare, în timp ce Comisia pentru Mediu a criticat-o extrem de dur pe eurodeputata PNL. "Comisia pentru Mediu (ENVI) salută faptul că scrisoarea doamnei Vălean clarifică responsabilitatea principală a vicepreședintelui executiv pentru Acordul verde european (...). Coordonatorii ENVI au considerat că sunt necesare întrebări suplimentare în scris pentru comisarul desemnat și că răspunsurile la întrebările din competența ENVI furnizate în timpul audierii nu au fost satisfăcătoare, precise sau concludente", se arată în scrisoare. Iată și opinia Comisiei pentru Transporturi, care consemnează că la întrebările transmise Adinei Vălean de PE, la care aceasta a răspuns de la distanță, în scris, rezultatul a fost cotat doar ca „satisfăcător“. "Comisia pentru Transporturi şi Turism a efectuat pe 14 noiembrie audierea Adinei-Ioana Vălean. (...) Înaintea audierii, Parlamentul i-a trimis comisarului-desemnat o listă de întrebări scrise. Comisia a notat că Vălean a răspuns satisfăcător la acele întrebări", se afirmă, în raportul de evaluare al Comisiei PE pentru Transporturi şi Turism.

Loading...

3 comentarii

nicu duru 19:29:52 / 21 Noiembrie 2019
Invidia sau slugareala..

Deci aia au spus ca a raspuns ,,Satisfacator” .. Voi in titlu spuneti alceva.. Din invidie sau din slugareala??? Intreb si eu... Adina Valean validata de Parlamentul European in functie de comisar.. Si mai spuneti ca am eu ceva cu voi????

Josef 19:52:36 / 21 Noiembrie 2019
Nicu Duru, mai citeste-i si pe altii daca din telegraf nu intelegi nimic

Bai, Venin! Ce n-ai inteles din ce scrie in articol? Eu zic sa nu ne mai agasez i(de ce te suporta Telegraful nu stiu, dar e treaba lor). Daca nu pricepi ce scrie Telegraful, citeste-i pe altii, mai pe intelesul tau - Arici Pogonici de pilda. Fratioare, au fost 2 comisii. Prima, aia de Transporturi, i-a trimis lui Madame Valean intrebarile in plic. Ea a raspuns in scris, de unde a vrut, cum a vrut si cu cine a vrut, din intimitatea ei, nu a aparut in fata vreunui examinator, eurodeputat etc. La aceste raspunsuri a primit acel SATISFACATOR, care, in treacat fie spus nu e de lauda, dar te trece parleazul, Apoi a existat o a doua comisie, de Mediu, unde Madame Valean-Antonescu a aparut in carne si oase. Acolo, la intrebarile acestei comisii a dat ceea ce euroceputatii din comisie au numit raspunsuri neconvingatoare, imprecise, nesatisfacatoare si mai nu-stiu-cum. Dar pentru ca Madame trebuia totusi sa treaca clasa, comisia a decis sa ii trimita ulterior intrebari la care ea sa raspunda in liniste, de acasa, in scris. Poate telegraful nu a fost suficient de elocvent, desi scrie clar despre cele doua comisii si cele doua notari, satisfacator si nesatisfacator. Repet: sa primesti satisfacator pentru niste raspunsuri pe care tu ti le pregatesti acasa, fara sa fii examinat in fata unei comisii, nu e de lauda. Dimpotriva!

Hi 20:01:28 / 21 Noiembrie 2019
Pentru Josef

Ha, ha, Nicu Duru ar putea sa citeasca si presa europeana. Recomand publicatia Uniunii Europene, unde este consemnata prestatia jalnica a comisarului Adina Valean. Ca de acolo a preluat toata presa romaneasca rezolutiile oficiale ale comisiilor.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1978 secunde