Adio, mesaje scrise cu graffiti pe digul din Portul Tomis!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Curățăm Constanța Noastră“

Adio, mesaje scrise cu graffiti pe digul din Portul Tomis!

Administrație 18 Octombrie 2016 / 18:29 2742 accesări
De pe digul din Portul Tomis au dispărut atât mesajele de dragoste, patriotism și obscene, cât și cele de „mică publicitate”

De pe digul din Portul Tomis au dispărut atât mesajele de dragoste, patriotism și obscene, cât și cele de „mică publicitate”

Angajații din administrație, sportivii și simplii cetățeni cu spirit civic continuă acțiunile de curățenie și ecologizare a Constanței. Marți, 18 octombrie, 85 de elevi, sportivi și angajați ai Clubului Sportiv Farul Constanța s-au implicat în acțiunea de igienizare a zonei cuprinse între str. Decebal - Casa Căsătoriilor - Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ - Parc. Alți 15 sportivi, dar de la Handbal Club Dobrogea Sud, au ecologizat zona adiacentă parcului de la Teatrul „Oleg Danovski“ - Sala Sporturilor. În același timp, angajații unei societăți comerciale, specializată în furnizarea dispozitivelor și materialelor pentru reducerea poluării, au curățat desenele și mesajele scrise cu graffiti pe digul din Portul Tomis. Așa se face că au dispărut atât mesajele de dragoste (de țară sau de iubită) și cele obscene (nu dăm exemple), cât și anunțurile de genul „vând calorifer de fontă cu 10 elemenți”. Muncitorii de la salubrizare au igienizat zona b-dului Al. Lăpușneanu (între Casa de Cultură și Tomis III)

ÎNTREȚINEREA SISTEMULUI DE ILUMINAT, REPARAȚII PE TROTUARE ȘI DRUMURI

Totodată, angajații care se ocupă de întreținerea spațiilor verzi s-au ocupat de tăieri și toaletări de arbori, tunderea gardului viu și cosirea ierbii în zonele Abator, Tomis III, Parcul Tăbăcărie, b-dul Mamaia, b-dul Al. Lăpușneanu, Tomis II, str. Adamclisi și porțiunea cuprinsă între zona Dacia și ieșirea din Constanța spre Ovidiu.

În același timp, se lucrează la întreținerea sistemului de iluminat public pe b-dul Alexandru Lăpuşneanu și pe b-dul I.C. Brătianu, precum și în cartierul Faleză Nord. Pentru repararea trotuarelor se lucrează pe str. Theodor Burada și pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între b-dul Ferdinand și str. Traian. Carosabilul este reabilitat pe str. Şoseaua din Vii, b-dul Tomis și str. Theodor Burada.12